Concursuri

Revista Sapte Seri anunta un concurs inceput pe 13

Inceput intr-o zi de 13, concursul ,, Misca dupa premii”, initiat de publicatia Sapte Seri dovedeste celor superstitiosi ca nu intodeauna aceasta zi este una cu ghinion. La numai cateva zile de la lansarea pe site-ul www.sapteseri.ro concursul s-a dovedit ca fiind unul de succes datorita numarului mare de participanti inscrisi pana acum.  Concursul “Misca dupa Premii” isi propune sa ofere timp de 2 luni ( noiembrie si decembrie 2008), premii saptamanale oferite de brandurile Levi’s si Fox sau bilete la spectacole, party-uri, concerte, teatru si opera. Surpriza concursului consta in premiul lunar, un LCD cu diagonala mare oferit de www.24pc.ro, la care poti sa urmaresti programele preferate.
Pentru a fi premiat trebuie doar sa accesezi www.sapteseri.ro, sa recomanzi cate un eveniment din fiecare categorie listata pe site sau poti propune un eveniment care nu este listat pe site, dar la care ti-ai chemat prietenii. Saptamanal se alege, prin tragere la sorti pentru fiecare categorie, un castigator dintre participantii care au votat/propus un eveniment pentru categoria respectiva. Pentru tragerea la sorti a LCD-ul oferit lunar vor intra in concurs toti participantii din luna respectiva.
Concursul ,, Misca dupa Premii” va fi sustinut de o campanie radio si una online.

Sapte Seri este primul ghid saptamanal de petrecere a timpului liber si de informatie culturala. Aparut in anul 1998, detine in mod constant de peste 10 ani pozitia de lider de piata, avand cel mai mare tiraj si cea mai extinsa retea de distributie auditata SNA. Cu o prezenta in peste 12 orase, Sapte Seri a devenit in timp brandul de referinta in ceea ce priveste continutul cultural, oferind informatii despre cele mai importante evenimente care se desfasoara in Romania.
Sapte Seri este publicatia care acopera cele mai diverse medii. De la editia Sapte Seri pe Litoral pana la varianta programului pentru telefonia mobila disponibila in reteaua Vodafone si Cosmote, revista Sapte Seri se reinnoieste anual cu abordari indraznete care tin pasul cu publicul tinta.
Pentru internautii impatimiti, dar si pentru cei care doresc acces rapid la informatie, site-ul www.sapteseri.ro, prin noua sa platforma, reprezinta o sursa dinamica si usor de utilizat.
Sapte Seri continua an de an sa fie punctul de reper al informatiei culturale din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *