AUTO, LifeStyle

Revista AutoShow , nou design şi preţ mai bun

Singura revista auto bilunara din Romania vine acum cu motive in plus pentru a fi pe locul intai in preferintele cititorilor! Incepand din aceasta saptamana Autoshow isi schimba grafica, intra in interactivitate cu cititorii si vine la un pret super special: doar 2,99 RON.

Inca de la preluarea din luna ianuarie a revistei Autoshow, specialistii Burda Romania au lucrat asiduu impreuna cu echipa redactionala a revistei pentru a-i oferi acestui titlu de traditie, un look nou, mai fresh, mai actual. Rezultatul nu a intarziat sa apara. Incepand cu aceasta saptamana, revista bilunara Autoshow are motive sa devina cea mai citita revista auto de pe piata.

Faptul ca apare de doua ori pe luna ii confera un statut special: acela de a fi cea mai rapida revista de masini, este publicatia care prezinta premierele din industria auto si primele fotografii spion cu modelele urmatoare ale producatorilor auto.

Odata cu noua infatisare grafica, mult mai actuala, ne concentram mai mult si pe parerea cititorilor nostri. Interactivitatea crescuta este evidenta, cele doua pagini de AutoForum care sunt realizate pornind de la intrebarile pe care cititorii nostri le pun pe site-ul revistei sau le trimit prin e-mail.

Incepand din aprilie, revista Autoshow are si un pret special, mai mic decat pana acum, de doar 2.99 RON. Un pret special pentru o revista cu adevarat “rapida” in informatii si fotografii!

Aceasta schimbare de imagine si de pret face parte din strategia de relansare a diviziei de reviste pentru masini pe care o pregateste Burda Romania. Reunirea sub acelasi acoperis a celor trei branduri de succes Autoshow, Quattroruote si AutoSpecial Catalog transforma Burda Romania in cel mai important publisher auto din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *