LifeStyle

Revista Men’s Health: interviu cu Mircea Badea

Mircea Badea spune totul verde in fata, nu se teme de nimic, nu are ceva de ascuns, iar „curajul” lui de a critica aspru felul in care merge Romania astazi, l-a propulsat in topul audientei, spune el in interviul luat de Razvan Spiridon, in numarul de decembrie al revistei Men’s Health.

Totusi nu se declara nici curajos nici arogant, asa cum pe nedrept il considera unii. Este „fricos” si foarte „timid” dupa cum se confeseaza cititorilor Men’s Health in decembrie.
Mircea povesteste ca a trecut printr-o perioada extrem de dificila inainte de a accepta provocarea venita de la Antena 3 sa realizeze revista presei. A reusit sa o depaseasca si acum se concentreaza sa faca ce-i place mai mult: sa fie el insusi, sa spuna ce crede, sa comenteze si sa ne molipseasca cu umorul sau.

Tot in luna decembrie cititorii MH afla deznodamantul expeditiei anuntate inca din numarul de octombrie, cucerirea varfului CHO OYU (Zeita de Turcoaz). Cei doi temerari, Sergiu Matei si Alex Gavan au luptat cu moartea la propriu, in incercarea de a ajunge pe un optmiar (un varf de peste opt mii de metri). Alex este cel care a cucerit varful Cho Oyu, singur, fara serpasi si fara oxigen. O reusita cu care nu se pot mandri decat 10% dintre cei care pornesc in cucerirea Zeitei de Turcoaz. Sergiu, doborat de lipsa de oxigen, a facut edem pulmonar la o altitudine de 7000 de metri si a fost nevoit sa se intoarca in Tabara de baza avansata, situata la 5700 de metri. Acolo a fost martor si a filmat macelul tibetanilor de catre chinezi, material care a facut apoi inconjurul lumii, transmis pe televiziunile cele mai importante si pe Internet.

Tot in MH de decembrie:
– Cum sa te distrezi cu stil?
– Elimina stresul!
– Sex mai mult mai bun- cel mai frumos dar de Craciun
– Muschi dubli in numai 8 saptamani
– Slabeste cu cap
– Iesi in fata: 5 strategii de succes la interviu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *