LifeStyle

Revista Gastromedia prezenta la Campionatul Intenational de Gatit in Aer Liber

Reprezentanti ai artei culinare de inalta clasa si gurmanzi amatori care au facut o pasiune pentru gatit, maestri bucatari si simple gospodine si-au etalat talentele gastronomice, in cadrul Campionatului International de Gatit in Aer Liber, organizat intre 12-14 septembrie in parcarea complexului comercial Polus Center din Cluj-Napoca, revista Gastromedia fiind prezenta cu stand propriu.

Evenimentul, aflat abia la a doua editie a reusit sa se afirme deja printr-o buna organizare si prin aducerea sub acelasi “acoperis” (cerul liber), a tuturor categoriilor de pasionati ai artei culinare – devenind astfel un punct de referinta in peisajul gastronomic romanesc. Profesionisti din sector si vedetele din componenta juriului au condimentat campionatul, in timp ce numeroasele demonstratii live sustinute au (re)aprins apetitul celor prezenti pentru arta gatitului.

Organizatorii de la ACEEA (Asociatia Culturala Euro Est Alternativ) au avut ca parteneri in buna desfasurare a evenimentului specialisti din cadrul ANBCT (Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism), prin insusi presedintele asociatiei, Dumitru Burtea, prin doamna Cornelia Ghisoi – Lady Chef a Romaniei (ambii fiind membri ai juriului), si prin alti maestrii bucatari ce au asigurat caracterul profesional al evenimentului.

Evenimentul de la Cluj nu a limitat termenul de gastronomie la mancare, punand un accent major si pe importanta asocierii bauturilor si vinurilor cu mancarurile. In acest sens, un alt membru al juriului, somelierul Sergiu Nedelea a avut grija ca vinul sa isi recapete locul bine-meritat pe mese, alaturi de preparatele culinare.

Multitudinea de vedete prezente, printre care Antonio Pasarelli, Dan Chisu sau Jakob Hausmann au asigurat partea mai putin exigenta a jurizarii, reusit sa destinda atmosfera, prin abordari mai simple ale artei culinare, dezvaluind publicului, in cadrul show-urilor sustinute, unele secrete ce pun in valoare gastronomia.

Vedeta absoluta si atractia principala a evenimentului a fost insa presedintele juriului, canadianul Robert Rainford, vedeta tv a emisiunii “License to Grill”, devenita celebra in intreaga lume, pentru modul simplu, prietenos si accesibil de abordare a artei de a gati.

BORO-INFO SRL are o experienta de peste 8 ani in editarea revistelor de specialitate de nisa, tip business-to-business.
Activitatea principala a societatii consta in editarea publicatiilor GASTROMEDIA si BRUTARUL, surse de informatii utile in mediile de afaceri carora le sunt dedicate, si anume sectorul HoReCa, respectiv industria de morarit-panificatie.
Ca preocupari complementare, compania se implica intens in promovarea tendintelor din cele doua sectoare, participand activ la conferinte, simpozioane, targuri si expozitii dedicate.

http://www.gastromedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *