LifeStyle

Revista FHM a ales castigatoarea Covergirl FHM 2006

Revista FHMRevista FHM, cea mai citita revista a sexului tare, a ales, dintre cele 100 de participante, castigatoarea Covergirl FHM 2006. Dupa o campanie de 3 luni, mii de poze primite si pictoriale picante cititorii FHM au ales. Castigatoarea Covergirl FHM 2006 este cea mai fierbinte blonda necunoscuta a momentului, Emma. Are 18 ani, vine de la Oradea si este vedeta unui pictorial produs in Rhodos si publicat in numarul din noiembrie al revistei.

FHM noiembrie aduce gratuit si suplimentul MegaGadget: scule cat vezi cu ochii. 100 de pagini pline cu jucarii high-tech pentru adulti. In aceeasi editie, FHM i-a gasit si i-a tinut de vorba pe cel mai periculos hacker din lume (Cu Gary nu te pui!) si pe Mister World – un grec care face ravagii printre femeile planetei. Alte titluri incitante: Viseaz-o erotic! – un material extins despre visele erotice si nu numai; Esti atos, prietene! – un articol din care aflam ca gusturile canibalilor nu se discuta.

De-a lungul celor 6 ani si jumatate de existenta, FHM s-a implicat in proiecte speciale, de anvergura: savura(n)tele suplimente Covergirl (cele mai sexy vecine/prietene ale cititorilor nostri) sau faimoasele clasamente FHM Top 100 (cele mai sexy vedete din Romania si din lume – in numarul din iunie). Alte numere speciale, precum MegaGadget, au devenit deja traditie, aparitia lor fiind asteptata an de an.

Revista FHM, ca exponenta tipica a lunarelor pentru barbati, este prezenta in aproximativ 30 de tari si a fost prima revista de lifestyle masculin de pe piata romaneasca.
Luna de luna, FHM livreaza pictoriale cu cele mai sexy vedete si cele mai frumoase prietene si studente care orbiteaza in jurul nostru, ne socheaza cu aspectele extreme ale vietii, arata cu degetul noutati dupa care barbatii se dau in vant (masini, gadgeturi, filme, jocuri pentru computer), se intereseaza de moda, alcatuieste topuri si ne ofera un ghid al distractiilor diurne si nocturne.

Editia FHM din noiembrie va aparea pe piata la 7 noiembrie, intr-un tiraj de 35.000 exemplare, la un pret de coperta de 6,9 lei.

Grupul de presa Sanoma Hearst Romania editeaza, alaturi de FHM, inca 9 titluri de succes, lansate incepand cu anul 1999 pe piata romaneasca: Cosmopolitan, National Geographic, Mami, Beau Monde, Story, Femeia de azi, Femeia, Casa si Gradina, Scrii si castigi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *