AUTO

Revista 4Cars: totul despre SIAB 2007

Cea mai recenta editie a revistei 4cars, numarul 53, este realizata drept un veritabil ghid complet al Salonului International de Automobile Bucuresti (SIAB). In acest numar puteti gasi cele mai importante evenimente de la SIAB ce au fost anuntate pana la inchiderea editiei. Astfel, inainte de inceperea propriu zisa a salonului auto, citind revista 4cars, puteti sti ce evenimente sa urmariti. De asemenea, numarul 53 va ofera toate informatile necesare pentru a vizita expozitia auto (harta, mijloace de transport in comun, pret bilet de intrare, parcare etc.), precum si lista tuturor premierelor, impartite pe marci. Nici impatimitii vehiculelor pe doua roti nu au fost uitati, pentru ei, revista 4cars pregatind un articol de prezentare a tuturor noutatilor din cadrul salonului.

Tot in 4cars puteti citi un amplu test drive realizat de echipa 4cars cu modelul Skoda Octavia Scout si consacratul test de spalatorie. De data aceasta, pentru a fi in ajutorul vizitatorilor care vor dori sa isi spele masina inainte sau dupa vizitarea salonului auto, am ales o spalatorie in aproprierea SIAB. Nu lipsesc din acest numar nici informatiile utile cu care revista 4cars si-a obisnuit cititorii, ultimele pagini fiind dedicate adreselor utile si punctelor auto din Bucuresti care conteaza.

4cars isi va tine cititorii la curent cu evenimentele organizate in cadrul salonului si in numerele care urmeaza. Zilnic, pe pagina de web a revistei, www.4-cars.ro, echipa 4cars va publica cele mai recente informatii si fotografii din cadrul salonului si cele mai noi comunicate de presa lansate de expozanti. De asemenea, pe forumul www.4-cars.ro se vor discuta cele mai fierbinti evenimente ale SIAB, discutii moderate de redactia revistei.

De asemenea, nr. 54 al revistei 4cars, care va aparea pe 18 octombrie, va fi o ampla analiza a acestei editii a Salonului International Automobile Bucuresti, inca un motiv pentru a cauta revista 4cars in cele peste 300 de spatii auto si non auto in care este difuzata.

Despre revista 4cars, Bucurestiul in servicii auto
4cars, ghidul gratuit al serviciilor din Bucuresti a fost lansat in 4 august 2005. Revista apare in fiecare zi de joi, bilunar si se distribuie exclusiv in capitala, motiv pentru care cel mai bun slogan a si fost usor de ales: Bucurestiul in servicii auto.

4cars a fost lansata pentru a aduce un suflu nou in presa specializata, concentrandu-se asupra zonei de servicii auto, o zona destul de uitata de catre celelalte publicatii cu si despre masini. Aparitia sa a fost relativ simpla ca mecanism: s-a identificat o nisa neocupata (servicii auto), a fost “desenat” un concept grafic, s-a “creionat” o linie editoriala, iar pe 4 august 2005 Numarul 1 era pe piata!
In scurt timp au venit peste 4cars evenimentele: SIAB 2005, Auto Bowling Cup si Auto Paintball Cup, Autoteknica, FINFAIR, Salonul de motociclete, accesorii si echipamente Bucuresti (SMAEB) Expo Towns – salon de semnalizare si siguranta rutiera, Retromobil Club Romania, Bran Beetle Meeting, Auto @ Laser TAG si inca multe altele.

Adevarata forta a revistei a venit prin publicul sau, care a primit constant informatiile pe care le astepta. 4cars a impus pe piata conceptul de “Tester de servicii” – o serie de articole in care reporteri incognito testeaza serviciile (cum ar fi cele de la spalatorie) pentru a oferi cititorului informatii obiective despre ce i se mai poate intampla cu masina.

In apropierea aniversarii a doi ani de la aparitie, 4cars a identificat si alte lucruri de care cititorii au nevoie, cele mai multe reiesite din interactiunea permanenta cu acestia. Spre exemplu, analiza comparativa a modelelor din aceeasi clasa formeaza o imagine foarte exacta asupra unor posibile viitoare alegeri, sfaturile practice ii ajuta pe soferi sa isi intretina corespunzator masinile, iar stirile si reportajele ii ajuta sa ramana la curent cu evenimentele si lansarile din piata auto.

4cars se distribuie in retelele benzinariilor Mol si Lukoil, in peste 200 de locatii cu specific auto si in cca 150 de spatii HoReCa (prin reteaua Spin Media). Revista, tiparita in format A5, are in acest moment 32 de pagini, si se pregateste pentru un numar mai mare de pagini si un tiraj sporit.

Dan Olteanu
Strategy Manager
Revista 4cars – Bucurestiul in servicii auto

Tel: 0723.22.51.52
E-mail: (adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
WEB: http://www.4-cars.ro

http://www.4-cars.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *