Stiri

Review cu smartphone Samsung Galaxy Note II

Samsung GALAXY Note II, prezentat pentru prima oară anul acesta în cadrul IFA Berlin, a atins deja pragul de 3 milioane de unități vândute la nivel global. În România, GALAXY Note II a fost lansat în luna octombrie și este disponibil în magazinele specializate și la operatorii de telefonie mobilă.

CITEZ:

Samsung Galaxy Note 2 este o cărămidă și nu este deloc ușor de transportat. E mare, e dreptunghiular și alunecă din mână. Nimic care să amintească despre creativitate, design, striații inteligente, forme ergonomice. Este doar un dreptunghi de plastic, în cazul meu chiar unul alb, absolut neinteresant. Dar ce viață ascunde sub capotă această cărămidă! Plus că după 2-3 zile te-ai obișnuit complet cu dimensiunea și apoi să vezi ce nasol este să treci la un display mai mic.
De la prima versiune mi-a plăcut însă că este un terminal sobru, cu marginea metalică, relativ subțire comparat cu restul dimensiunilor sale. Au păstrat aceeași linie. Doar că versiunile albe cu care au umplut piața arată nasol, au un plastic subțire și casant, care se zgârie. Era mult, dar mult mai mișto carcasa la prima versiune Note. Sigur, era materialul de la Nexus cred sau ceva similar. Oricum, mult mai bun.

Citește mai departe acest review Note 2>>>

2 Comments

  1. se vinde bine si are toate motivele sa se vanda! Note 2 a mers dintotdeauna pe o nisa bine definita. Pe nisa utilizatorilor care vor mai mult decat un smartphone, vor un instrument pe care sa poata citi un Zf sa poate sa faca captura de imagine si sa trimita mai departe partenerilor, utilizatorii care nu doar stau pe fb si dau like sau trimit friends request la cafeanea la Turabo…Nop! Note se defineste prin alte cailitati: printr-un procesor extrem de puternic, printr-o baterie de 3000 de mAh, baterie care fata de S III chiar e o surpriza! Note este pentru cei care vor un instrument de control si de multitasking rapid, care vor sa lucrez in xls.si sa editeze ppt-uri! Insa inainte sa achizitionati acest phablet, faceti o vizita intr-un shop si testati-l va veti convinge in prima juma de ora daca e pt voi sau nu. Succes!

  2. ce dur e citatul! Nu m asteptam! Asta e prima reactie a tuturor celor care nu folosesc sau nici macar nu au testat acest device! Vb doar ca sa se afle in treaba! Fratilor, nu stiu daca ma credeti dar phabletul asta face toti banii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *