RETETE CULINARE

Retete Minichef Minimax: Biscuiti cu musli si ciocolata

Ingrediente: 50 g ciocolata, 40 g unt, 40 g miere, un ou, 1 lingurita bicarbonat,50 g musli, 50 g zahar, 50 g fulgi de cocos.

Preparare:
Untul se lasa din vreme la temperatura camerei, sa fie moale. Amestec untul cu miere pana la omogenizare, adaug musli, cocos, oul si bicarbonatul, amestecand bine. Adaug cocosul si ciocolata rupta in bucatele mici.
Din aceasta compozitie modelez bilute usor turtite pe care le pun in tava, pe hartie de copt, usor distantate sa nu se lipeasca intre ele.
Se coc aproximativ 10 min la 170 grade.

4 Comments

  1. un amestec de fulgi de cereale si fructe uscate care se consuma de obicei la micul dejun cu lapte, iaurt sau suc de fructe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *