FILME, Vedete

Reprezentanta a Scolii Kasta Morrely intr-un viitor film al lui Roman Polanski

Putini artisti au sansa de a fi apreciati la un nivel atat de inalt. De la Iasi, multumita FashionTV s-a ridicat o tanara ce a atras atentia marilor designeri, actori si regizori. Alexandra Poiana(una din cele mai vechi componente a staff-ului Kasta Morrely)a fost recent la Viena, la premiera muzicalului Vampire, make-over a filmului Dansul Vampirilor in regia Roman Polanski. Ea a avut sansa de a discuta cu celebrul regizor care a decis ca ea va avea un rol important in viitoarea sa productie.

Ne aducem aminte ca Roman Polanski este regizorul productiilor cinematografice castigatoare de Oscar Chinatown, Rosemarys Baby, Tess, The Pianist si este considerat unul din cei mai importanti deschizatori de drumuri pentru noi talente in lumea filmului.

Putini artisti au sansa sa poata fi evaluati si apreciati la un nivel atat de inalt. De la Iasi, multumita FashionTV Romania s-a ridicat in ultimii ani o tanara talentata ce a atras atentia marilor designeri, actori si regizori ai lumii. Se numeste Alexandra Poiana si este una din cele mai vechi componente ale staff-ului ONG-ului Kasta Morrely.
Recent Alexandra Poiana a fost la Viena, ca reprezentant Kasta Morrely, impreuna cu staff-ul FashionTV, cu ocazia premierei muzicalului Vampire un make-over a filmului Dansul Vampirilor in regia celebrului Roman Polanski. Cu acest prilej, Alexandrei i s-a oferit sansa de a discuta cu celebrul actor si regizor Roman Polanski.
In urma discutiilor dintre Roman Polanski si top modelul international Kasta Morrely, regizorul a apreciat calitatile si talentul tinerei romance si a decis ca aceasta va interpreta un rol important in una din viitoarele sale productii cinematografice.

Aflam acum parerea tinerei artiste si a unui reprezentant Kasta Morrely, privitor la acest eveniment de elita, mai putin cunoscut in Romania.

Alexandra te rog sa ne spui, dincolo de talent si frumusete, care este secretul pentru a fi promovat la varful televiziunii si cinematografiei mondiale.
Conteaza in primul rand recunoasterea si respectul de care se bucura in plan international cei care te promoveaza. Eu am avut norocul ca de la 11 ani sa fiu in colectivul specialistilor Kasta Morrely. E important sa fii la cei de la care se scrie istoria legalizarii meseriilor de manechin si organizator spectacole. Sa stiti ca acest lucru este cunoscut si respectat in plan international. Calitatea de reprezentant Kasta Morrely e o cheie care imi deschide toate usile. Acesta cheie a succesului a permis specialistilor de la Kasta Morrely sa ma formeze pentru a fi la inaltimea standardelor Fashion TV, care se stie ca reprezinta o putere mondiala in lumea formatorilor de imagine. Daca ai deschisa lumea adevarata a modei, ai deschise toate usile culturii si artei de varf. Este bine sa reprezinti pe cei care nu pot avea concurenta in ocupatiile de varf pe care le-au legalizat.

Care este secretul succesului Alexandrei Poiana?
Ana Hriscu, director Kasta Morrely:
Alexandra Poiana, Ambasador FashionTV a Romaniei, este Miss FTV Telegenic 2008 – locul II la Miss FTV International 2008 si Miss Romania 2007. Talentul, seriozitatea, ambitia si loialitatea sunt calitatile de baza ale Alexandrei. Aceste calitati deosebite o fac iubita si respectata de toti cei care o cunosc. Pentru noi, care ne ocupam de descoperirea, formarea si promovarea tinerelor talente, sunt elementele care ne motiveaza si ne dau incredere in munca noastra. Alexandra este mai mult decat un talent si un nume international, este una din valorile echipei de specialisti Kasta Morrely.

Pentru cine nu stie, Kasta Morrely este o asociatie neguvernamentala ce a creat si legalizat Standardele Nationale ale Meseriilor de Manechin si Organizator Spectacole. Acesta este atu-ul principal Kasta Morrely ce ii confera deschiderea si oportunitatea de a promova pe plan national si international toate talentele pe care le descopera si formeaza. Aceste realizari remarcabile, lucrarile si cartile de specialitate publicate de catre expertii Kasta Morrely sunt alt argument al celor care sunt prezentati in cercurile elevate drept Hypocrate al manechinelor si organizatorilor de spectacole.

Reporter: Mihaela Clincu

Asociatia Kasta Morrely
Fax : +40 332.803.634;
Mobil: +40 731.327.711;
Email: kastamorrely@yahoo.com
ziuaiasi@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *