AUTO

Renault Fluence, in noiembrie in Romania

Renault va lansa in noiembrie in Romania modelul Renault Fluence, inlocuitorul lui Megane Sedan, automobil disponibil cu doua motorizari pe benzina si doua diesel, a anuntat reprezentanta locala Renault. Modelul Fluence va fi produs la Bursa, Turcia, in fabrica Oyak, in locul Megane Sedan, pe aceeasi linie de fabricatie.

Pentru Fluence Renault a facut investiţii in valoare de 110 milioane de euro. Aproape jumatate din suma a fost dedicata realizarii utilajelor pentru furnizor, iar restul a fost investit in uzina.
Pe langa Romania, modelul Fluence va fi lansat, tot in noiembrie, in Turcia si Rusia.
Masina are 4,62 metri lungime, 1,80 metri laţime si 1,48 metri inalţime, ampatamentul fiind de 2,7 metri, iar volumul portbagajului de 496 de litri.
Renault Fluence va dispune de aer condiţionat in dotarea standard, precum si de ABS cu asistenţa la franarea de urgenţa (AFU) si sase airbag-uri.
Motorul de baza pe benzina dezvolta 110 Cai Putere (CP) dintr-un propulsor de 1,6 litri, iar celalalt motor pe benzina disponibil este de 2 litri si 140 CP. Acest propulsor va putea fi cuplat la o cutie de viteza automata.
Ambele motoare diesel disponibile sunt de 1,5 litri, insa primul dezvolta 85 CP, iar cel de-al doilea 105 CP.
in 2011 Renault va lansa o versiune 100% electrica a modelului Fluence.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *