Sanatate

Regenerarea celulelor stem în ţesuturi prin reflexoterapia celulară

Acţiunea de creştere a Energiei Vitale Stem în ţesuturi presupune intensificarea capacităţii de comunicare a celulelor pînă la complet, acordarea ţesuturilor şi a întregului organism la celulele esenţiale. În prima etapă se refac în structură conexiunile între celulele adulte univalente, specializate. Activitatea lor se accelerează, electronii fac salturi de pe straturile periferice spre nucleu şi au loc diviziuni de celule noi mai eficiente, capabile de arderi complete. Dispar radicalii liberi, economia celulară se îmbunătăţeşte şi schimburile din spaţiile interstiţiale devin mai uşoare, mai clare, mai rapide.

Ţesutul astfel împrospătat lucrează la refacerea conexiunilor între celulele adulte univalente şi celulele adulte multivalente. La acest al doilea nivel încep să se refacă legăturile nu numai în cadrul aceluiaşi ţesut, ci şi între ţesuturi cu specializări diferite aparţinînd organelor sau sistemelor diferite. Se îmbunătăţeşte comunicarea între organele vitale şi circulaţia în interiorul aparatului arterial, al celui venos, circulaţia limfei şi circulaţia informaţiei nervoase. În acest stadiu se observă în corp o relaxare a ţesuturilor, încălzirea şi liniştirea lor.

Abia la al treilea nivel se poate vorbi de conectarea celulelor multivalente adulte între ele ÅŸi la celulele multivalente stem embrionare, pentru ca acestea din urmă să se poată divide ÅŸi multiplica. Noile celule stem multivalente embrionare au capacitatea de a reface populaÅ£ii întregi de celule în Å£esuturi ÅŸi acesta este momentul în care începe ÅŸi se derulează vindecarea. Organele vitale comunică mai bine între ele ÅŸi începe un fenomen de sincronizare, pe care unii specialiÅŸti îl numesc “capacitate de scanare organică”. Organele cavitare formează un circuit liber, complet ÅŸi complex, iar sistemele circulatorii încep să se unească ÅŸi să se sincronizeze. CirculaÅ£ia nervoasă unificată central-periferic ajunge să comunice optim cu cea sanguină ÅŸi amîndouă se acordează optimului limfatic, care este cheia comunicării celulare ÅŸi a definiÅ£iei imunitare.

Al patrulea nivel este fascinant, este superba capacitate a celulelor embrionare multivalente de a se acorda la informaţia celulelor stem embrionare plurivalente. Aici strălucesc Biofotonica şi Laserii celulari. Fiecare dintre aceste celule stem plurivalente poate da naştere la peste 220 de tipuri de populaţii de celule specializate. Regenerarea ţesuturilor este cu desăvîrşire un proces de întinerire. Sîntem în afara patologiei, pe tărîmul sănătăţii complete!

Cum este posibil acest miracol? El există datorită faptului că, în celule, 90 la sută este vid, foarte mult spaÅ£iu, iar celula embrionară plurivalentă este o celulă entalpică, al cărei generator propriu este deschis, în acÅ£iune. Ea se resursează direct din cîmpul universal prin fenomenul magnific al “luminii negre”, generînd un flux nelimitat.

Aceasta este energia armoniei şi a iubirii atît de prezente şi inepuizabile la copii. Ea este garanţia unei sănătăţi perfecte şi a împlinirii Omului în perfectă plenitudine.

Tot aici, în cadrul celui de-al patrulea nivel, acolo unde celula nu mai respiră aer, ci bucurie, există un tărîm magic, al credinÅ£ei adevărate, unde Å£esuturile în rezonanţă optimă unele cu altele se acordează la frecvenÅ£a celulelor stem embrionare totivalente, total valente – celule esenÅ£iale. Aici, celula esenÅ£ială co-naÅŸte ÅŸi acÅ£ionează împreună cu Dumnezeu ÅŸi adultul atinge rezonanÅ£a esenÅ£ei sale, a micului copil din interior, punct de integrare a fiinÅ£ei sale totale în Marele Plan Cosmic.

Reflexoterapeut Corina Turliuc, Cabinetul Co-naissance, IaÅŸi

www.evenimentul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *