Evenimente

Regatta Marii Negre Audi – sport si eleganta

Set Events da startul celei de-a treia editii a Regatta Marii Negre Audi, intre 18 si 20 iulie, in Marina Ana Yacht Club din Eforie Nord.

In acest an, peste 25 de veliere sub pavilion roman si strain vor oferi un spectacol acvatic deosebit in zilele de sambata, 19 Iulie (proba in shore) si duminica, 20 iulie (proba off shore). De asemenea, in cadrul Regattei, in zilele de vineri si sambata, vor avea loc doua petreceri cu momente artistice deosebite, cu specific romanesc si international; petrecerile au rolul de a impulsiona socializarea dintre invitati si participantii la regata, de a destinde atmosfera tensionata de concurs si de a introduce invitatii in lumea eleganta a unui sport nobil, yachtingul.
Pentru editia din 2008, Audi a ales sa-si asocieze brandul cu pasiunea pentru mare, in calitate de partener principal. De asemenea, dupa participarea la Romanian Boat Show, DTZ Echinox Consulting sustine din nou sporturile nautice prin sponsorizarea Regattei Marii Negre Audi. Plimbarile cu yachturile la apus de soare, care se vor desfasura in fiecare zi a evenimentului, vor fi oferite de Unicomp, iar petrecerile vor fi sustinute de bauturile fine din partea BDG, Cutty Sark si Metaxa. Regatta Marii Negre Audi va fi monitorizata pas cu pas de ceasurile Hublot.
Alaturi de evenimente precum expozitiile de yachturi si ambarcatiuni Romanian Boat Show din Bucuresti si Mamaia, Regatta Marii Negre Audi face parte din initiativa Set Events de a populariza sporturile nautice si de a promova potentialul maritim si fluvial al tarii noastre.

Te invitam sa te indragostesti de mare!

http://www.regattamariinegre.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *