LifeStyle

Reduceri substantiale pentru promotii prin Drivertising

Companiile care aleg sa-si faca publicitate prin Drivertising beneficieaza in vara aceasta de reduceri de pana la 35%. Prin parteneriatele incheiate cu firmele Fly Taxi si Auto Cobalcescu, sunt puse la dispozitia clientilor peste 250 de autovehicule pentru transmiterea mesajelor multimedia catre o audienta captiva.

Conceptul Drivertising se adreseza companiilor care opteaza pentru calitatea si eficienta transmiterii si receptionarii mesajelor publicitare. Difuzarea de spot-uri publicitare in timpul curselor de taxi a inregistrat un real succes in tari precum Marea Britanie, Statele Unite sau Japonia.

Iar daca Drivertising a majorat numarul unitatilor de promovare, compania mareste si discount-ul acordat pentru contractele incheiate pe o perioada de trei luni. Astfel, la contractele incheiate pentru campanii de promovare pe toata durata verii anului 2006, se aplica reduceri de 20% din costurile totale. Reducerile merg pana la 35% sau poate chiar mai mult, in functie de durata sau/si consistenta contractului stabilit.

Si acesta este doar inceputul surprizelor pregatite pentru dumneavoastra. Va invitam sa vizitati site-ul www.drivertising.ro pentru a afla mai multe detalii despre compania Drivertising si despre parteneriatele stabilite cu Fly Taxi si Auto Cobalcescu.

Conceptul Drivertising a pornit de la experienta asociatilor in domeniul entertainment multimedia in autoturisme, si de la oportunitatea de a transmite mesaje publicitare unei “audiente-captive” in timpul curselor de taxi.

Acest nou mediu publicitar permite atingerea unui public activ, garantat si de compania de taxi cu cea mai buna reputatie din Bucuresti, singura care detine licenta pentru cursele de aeroport, Euro Fly Taxi si Auto Cobalcescu, compania care detine actual numarul cel mai mare de comenzi inregistrat in Bucuresti.

Printre clienti se numara :
Master Card, Casino Napoleon, Mercedes Benz, Tiriac Leasing, Tata si Fiul, Zapp, Connex, Volkswagen, Skoda, Peroni etc.