Evenimente

Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte la Festivalul Luminii!

În seara de 2 iunie 2012, începând cu ora 21.00, parcul Carol din București va fi (i)luminat de 10.000 de gulguțe (lumânări “adăpostite” în mici candele produse manual din hârtie reciclată) în cadrul evenimentului denumit în mod simbolic “Festivalul Luminii”, organizat de membrii Organizației Naționale “Cercetașii României”. Tema principală a festivalului este redescoperirea frumuseții lucrurilor mărunte, iar miile de luminițe aprinse sunt simbolul speranței, liniștii sufletești și regăsirii sentimentelor și trăirilor pe cât de simple, pe atât de profunde.

“Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte” la festivalul care îți aduce lumină în suflet
 Vă invităm să vă bucurați împreună cu noi de lumina magică a gulguțelor și să redescoperiți frumusețea lucrurilor mărunte.

Bianca Neșiu-Bedreag Președintele Organizația Națională “Cercetașii României”.

 

În cadrul festivalului va avea loc un spectacol de lumini și umbre oferit de Asociația Incubator 107, iar cele 10.000 de gulguțe vor lumina continuu aleile parcului care va găzdui concerte de muzica folk și jocuri cercetășești. Decorul va fi completat de expoziții de fotografii de la activitățile cercetașilor și desene realizate de elevii claselor primare. Acest eveniment este organizat de Organizația Națională “Cercetașii României”, cu sprijinul Primăriei Municipiului București.   Festivalul Luminii (www.facebook.com/festivalul.luminii ; www.festivalul-luminii.ro ) este un altfel de festival, un spațiu de manifestare artistică a tinerelor talente. Scopul festivalului este de a oferi comunităților locale un eveniment în cadrul căruia tinerii au posibilitatea de a se manifesta prin diferite forme de artă, iar participanții se pot deconecta timp de două ore de la problemele și stresul de zi cu zi, bucurându-se de atmosfera creată.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *