FILME

Rectify – sezonul doi vine la Sundance Channel

Sundance Channel a anunţat astăzi că al doilea sezon al serialului dramă apreciat de critici, “Rectify” va avea premiera exclusiv în data de 9 octombrie, de la ora 23:00. Primul sezon din “Rectify” descrie o săptămână din viaţa lui Daniel Holden (Aden Young) după eliberarea sa de la pedeapsa cu moartea, într-o lume pe care acesta nu o mai înţelege.

În urmă cu 19 ani, Daniel a fost condamnat la moarte pentru violul şi uciderea iubitei sale adolescente, Hanna Dean, dar datorită tehnicii noi de identificare cu ajutorul AND-ului şi a eforturilor surorii lui şi a avocatului său, condamnarea este anulată şi Daniel se întoarce în casa mamei sale în micuţul oraş Paulie, din Georgia. Încercând să-şi construiască o viaţă pe care probabil nu o va putea păstra, Daniel se luptă să-şi găsească locul într-o comunitate profund divizată cu privire la eliberarea sa, precum şi în propria familie reconfigurată.

În al doilea sezon îl găsim pe Daniel încercând să devină din nou un participant activ la propria viaţă, luând decizii şi gândindu-se la viitor. În timp ce caută sensul vieţii într-o lume periculoasă şi imprevizibilă, efectele întoarcerii lui Daniel au impact asupra oamenilor din jurul lui. Nu toată lumea este convinsă ca Daniel este nevinovat, iar libertatea sa e în pericol.

Din distribuţia “Rectify”, pe lângă Aden Young (Killer Elite, The Tree) în rolul lui Daniel Holden, mai fac parte Abigail Spencer (“Mad Men,” Oz the Great and Powerful, “Burning Love”) care o joacă pe Amantha Holden, sora mai mică a lui Daniel Holden, ce crede cu tărie în nevinovăţia lui şi îşi dedică întreaga viaţă adultă pentru a-l scoate din închisoare; J. Smith-Cameron (“True Blood,” Margaret) în rolul lui Janet Talbot, mama iubitoare a lui Daniel, care a trăit cu gânul că fiul său va muri şi care s-a împăcat cu ideea morţii lui acum mult timp, renunţând la orice speranţă a eliberării lui; Luke Kirby (Take this Waltz, “Slings and Arrows”) în rolul lui Jon Stern, avocatul lui Daniel care lucrează pentru o oragnizaţie care are scopul de a-i graţia pe cei acuzaţi pe nedrept; Clayne Crawford (A Walk to Remember) în rolul lui Ted Talbot Jr., fratele vitreg al lui Daniel pe care nu l-a mai cunoscut până acum şi mulţi alţii.

Al doilea sezon din “Rectify” a fost extrem de bine primit de critici. The Boston Globe a titrat “continuă în acelaşi mod fermecător ca primul sezon” şi Variety l-a descris ca fiind “la fel de convingător”. Entertainment Weekly l-a numit “meditație captivantă pe complexitatea mântuirii” iar TV Guide a spus că este “unul dintre serialele de televiziune cele mai captivante și pătrunzătoare din memoria recentă … într-adevăr o experiență profundă”. The Hollywood Reporter a concluzionat că “rămâne la fel de real şi unic ca întotdeauna” şi The Daily Beast l-a declarat “un maraton emoţional, ca nimic altceva de la TV”, îndemnând cititorii să „oprească totul şi să meargă să urmărească “Rectify””. Serialul a fost prelungit cu un al treilea sezon la care se va începe producţia mai târziu anul acesta.

“Rectify” este creat și scris de Ray McKinnon (Accountant, “Deadwood”, “Sons of Anarchy”) şi produs de Mark Johnson și Melissa Bernstein, câştigători ai Premiului Emmy la categoria producătorilor pentru “Breaking Bad”. “Rectify” a fost filmat in Griffin, Georgia, lângă Atlanta.

Nu uitaţi să urmăriţi premiera sezonului 2, în România, în 9 octombrie, de la ora 23:00!

Sundance Channel

Dedicat fondatorului, misiunii lui Robert Redford de a celebra creativitatea, Sundance Channel este destinaţia de televiziune pentru telespectatorii ce gândesc liber şi care doresc ceva diferit. Îndrăzneţ, cu imaginaţie şi fără compromisuri. Sundance Channel oferă publicului o selecţie diversă şi antrenantă de filme independente, documentare şi programe originale. Pe lângă faptul că este distribuit la scară largă în America de Nord, Sundance Channel este disponibil în toată Europa, Asia, America Latină, Africa de Nord şi Orientul Mijlociu. Deținut și operat de către AMC Networks Inc, Sundance Channel este un brand foarte ușor de recunoscut și magnetic, care este disponibil în HD și pe mai multe platforme.

Despre AMC Networks International
AMC Networks International (AMCNI) este o divizie a AMC Networks, o companie globală angajată în furnizarea de divertisment și emisiuni recunoscute de abonați din peste 140 de ţări din Africa, Asia, Europa și America Latină. AMC Networks International este format din branduri recunoscute la nivel mondial, Sundance Channel şi AMC, precum şi posturi TV locale foarte apreciate, având diverse genuri de programe. Pentru mai multe informaţii vizitaţi: www.amcnetworks.com/amcni

În Romania activităţile de marketing şi distribuţia canalelor AMC Networks sunt efectuate de Tematic Cable SRL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *