LifeStyle

Recomandari E! – BAFTA’S 2014

2014 EE British Academy Film Awards. Luna aceasta, celebrăm realizările industriei de film britanice, căci cele mai mari nume din domeniu se adună pentru decernarea Premiilor BAFTA în clădirea istorică a Royal Opera House din Covent Garden. Fiţi alături de E!, pentru că trecem dincolo de camerele de filmat şi de cordoanele de fani entuziasmaţi, ajungând pe covorul roşu pentru interviuri în exclusivitate cu vedete şi informaţii incitante despre invitaţi şi ţinutele lor speciale.

Secret Societies of Hollywood
DUMINICĂ 2 FEBRUARIE, DE LA 23:30
Descoperim o faţetă întunecată a Hollywood-ului luna aceasta, când pătrundem în exclusivitate într-o lume secretă, strict interzisă, cu cluburi subterane pentru sex şi petreceri pentru vedete cu acces doar pe bază de invitaţie, unde pot intra doar cei bogaţi şi celebri. Ascunse prin tot felul de cotloane ale “cetăţii filmului”, aceste grupuri care se ocupă doar de membrii lor le satisfac tot felul de obsesii – de la frecventarea prostituatelor până la practicarea de relaţii sexuale cu restricţionarea sau legarea partenerului. Urmăriţi aşadar E! pentru o incursiune şocantă şi fără rezerve prin această lume secretă, pentru a afla ce se întâmplă cu adevărat după ce se sting reflectoarele.

Life After Anna
Nicole: The Larry and Dannielynn Story
JOI 13 FEBRUARIE, DE LA 22:00
După nebunia mediatică declanşată de moartea fostului model Playboy Anna Nicole Smith, o vedetă preferată a tabloidelor, a început lupta pentru custodia fiicei ei, Dannielynn. E! vă invită acum în culise şi vă prezintă viaţa personală a lui Larry Birkhead, cel care o creşte acum pe fetiţa lui şi a Annei Nicole, în Kentucky. De la detalii personale despre suferinţa cumplită pe care i-a provocat-o moartea Annei Nicole şi până la eforturile pe care le presupune zi de zi statutul de tată singur, acest material special îşi propune să afle cum încearcă un bărbat singur să se ocupe de familia lui.

The Drama Queen
ÎN FIECARE DUMINICĂ, DE LA 22:00 (EPISOD FINAL PE 23 FEBRUARIE)
Dacă v-aţi întrebat vreodată cum se face vâlvă şi ce tip de publicitate stabileşte diferenţa între o vedetă adevărată şi o apariţie cu un succes singular, această nouă serie vă oferă exact răspunsurile căutate. Urmăriţi E!, căci ne propunem să explorăm lumea agentului de la Hollywood Marki Costello – o doamnă care, lucrând cu vedete, se confruntă şi cu clienţi exigenţi, dornici să devină celebrităţi, iar în acelaşi timp se străduieşte să se ocupe şi de familia ei, îndeplinindu-şi rolurile de mamă şi iubită.

Party On
ÎN FIECARE DUMINICĂ, DE LA 23:00 (EPISOD FINAL PE 23 FEBRUARIE)
Porniţi alături de E! într-o călătorie uimitoare şi fascinantă prin toată lumea, căci Jacqueline M. Wood vă prezintă plaje splendide şi staţiuni turistice exclusiviste, invitându-vă în plus să descoperiţi şi scena mondenă locală. Vizitând locaţii de excepţie – de la plajele nesfârşite din St. Tropez sau Ibiza, insula petrecerilor din Europa, şi până la frumuseţile incredibile de pe Costa Smerelda din Sardinia – aveţi şansa să faceţi călătorii unice într-o viaţă şi să descoperiţi destinaţii de vacanţă de pe întregul glob, unde atâtea vedete abia aşteaptă să ajungă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *