Evenimente

Recicleaza si Planteaza fii si tu responsabil social

Cea mai mare campanie de responasabilitate sociala din Tirgu Mures va promova ideea de reciclare a hartiei si protejarea mediului inconjurator, la fel va impaduri zonele verzi din Tirgu Mures.

Asociatiile AIESEC Mures si Energia Noastra in parteneriat cu Romsilva -Directia Silvica Tirgu Mures vor desfasura in perioada martie-mai 2008 un proiect de responsabilitate sociala.Acest program va promova ideea de reciclare a hartiei si protejarea mediului inconjurator, se vor impaduri zonele verzi din zona municipiului Tirgu Mures prin implicarea companiilor, institutiilor publice, mass-media, universitatilor, liceelor si ONG-urilor. De asemenea, vor fi implicati 500 de tineri, 150 de studenti, 15 parteneri media, peste 20 de companii partenere si 5 ONG-uri.
Prin promovarea importantei reciclarii hartiei, acest proiect de responsabilitate sociala isi propune sensibilizarea comunitatii muresene in ceea ce priveste protejarea mediului inconjurator.
Finalitatea proiectului se va concretiza printr-o actiune timp de o saptamana, in luna mai 2008.
La aceasta actiune vor fii prezenti toti cei implicati in acest proiect, actiune care isi propune plantarea a peste 5000 de arbori si arbusti in zonele verzi ale Tirgu Muresului.

Asociatia „Energia Noastra” doreste sa uneasca entitatile interesate cu scopul de a actiona impreuna pentru economisirea resurselor, eficienta energetica si protectia mediului.

AIESEC este cea mai mare organizatie studenteasca din lume, o platform international care ajuta tinerii sa isi descopere si dezvolte potentialul, pentru a avea un impact pozitiv in societate.

Aiesec Tirgu Mures – Romeo Man – 0740 500 994
Energia Noastra – Ciobota Cosmin – 0729 992 291
www.csrmures.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *