MUZICA, Vedete

"Răspunsul" Adelei Popescu

Cariera Adelei Popescu a luat o traiectorie ascendentă în momentul în care a intrat în sufletul telespectatorilor cu un rol secundar în prima telenovelă cu distribuţie sută la sută românească. Faptul că avea şi o voce plăcută i-a determinat pe cei care se ocupă cu lansarea talentelor din industria muzicală să îi propună o colaborare, ceea ce a făcut din frumoasa actriţă o certitudine şi pe acest segment de divertisment.
Astfel, Adela a ajuns deja la al treilea album al carierei ei, un lucru deloc de ignorat având în vedere vârsta acesteia. “Răspunsul meu” este numele celui mai recent proiect discografic scos pe piaţă de tânăra interpretă.
Materialul conÅ£ine nouă piese pop ÅŸi pop-slow, plus o melodie ce se poate identifica destul de bine în zona muzicii de club, “Amore, Amore”.
MediaPro Music, casa de discuri ce o promovează pe Adela, are numai vorbe de laudă la adresa interpretei ÅŸi este convinsă că albumul va fi unul de real succes, menÅ£inându-se astfel pe traiectoria celorlalte două. De asemenea, casa producătoare confirmă că “Tu eÅŸti răspunsul meu” ÅŸi “O 9 zi în al 9-lea cer”, compuse de Cornel Ilie, sunt două piese foarte optimiste, nu doar din punctul de vedere al versurilor, ci ÅŸi al orchestraÅ£iei.
De remarcat este ÅŸi colaborarea vedetei la piesa “Revedere” cu binecunoscutul LaurenÅ£iu Duţă, care a Å£inut să participe la realizarea albumului “Răspunsul meu”, al treilea din cariera Adelei Popescu.
LP-ul se găseşte în magazinele de specialitate din toată ţara, din data de 1 februarie 2008.

Sursa: Curentul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *