Evenimente

Ramayana Cafe sarbatoreste un an de existenta cu Dervish Dance un bal mascat cu tema orientala

Dervish Dance o noapte dedicata muzicii traditionale din orient cu
Khidja si Camil
Tinuta obligatorie: orice costumatie cu rezontanta orientala!

Sambata, Ramayana cafe sarbatoreste prima sa aniversare. Cu aceasta ocazie, va invitam la un bal mascat cu tema orientala. Costumatia obligatorie trebuie sa aiba reminiscente orientale, fie ele din India, Tarile Arabe, Siria, Egipt, Turcia sau din indepartata Asia.

La un an de existenta, Ramayana Cafe se poate mandri cu numeroase performante:

La doar cateva luni de la deschidere, Ramayana a fost desemnata de catre bucuresteni Cea mai comoda canapea si cel mai cool lounge, intr-un sondaj organizat de Metropotam.
Numeroasele aparitii in ziare si reviste, precum si emisiunile TV filmate la Ramayana Caf au fost dovada ca publicul apreciaza si cauta locuri exotice si originale.

In decursul primului sau an de existenta, Ramayana Cafe s-a remarcat si prin evenimente: 6 baluri mascate, cu cele mai originale tematici, petreceri de cu seara pana in zori, un bazar Levantin, precum si serialul muzical Ramayana Music Playground cu 16 editii la activ.

In vara aceasta, Ramayana Cafe a transformat complet terasa sa din Baldovin Parcalabul prin intermediul unei picturi trompe l’oleil de dimensiuni impresionante. Pictura reproduce ruinele unui templu din mijlocul junglei Indiene, iar senzatia este extrem de vie.

Cladirea cafenelei a fost, de asemenea, complet transformata: petice de culoare din pigmenti naturali amintesc acum de strazile colorate ale Indiei.

Va asteptam Sambata, 19 septembrie, sa vedeti toate acestea si sa va bucurati de muzica orientala traditionala.

Ramayana Cafe este prima cafenea cu ambianta orientala si abordare occidentala. Decorul demn de alcovul unui maharajah, bauturile ambrozie si muzica de soi intampina oasepetii in orice moment al zilei si al noptii pentru o experienta de neuitat.

Ramayana Cafe
Str. Baldovin Parcalabul, nr. 11
0788 595 595
ana@ramayana.ro
http://www.ramayana.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *