MUZICA

Radu Sirbu – DJ Layla & Alissa merg pe urmele O-Zone

“Single lady”- o piesa care a devenit o adevarata obsesie pentru toti. La cafeaua de dimineata, la radio sau TV, pana si in statiile de metrou sau la soneriile telefoanelor poti auzi “Give me your heart, give me your soul…”.! Cu peste 370 de difuzari radio si TV intr-o singura zi, piesa fetelor DJ Layla & Alissa a devenit cea mai difuzata piesa la ora actuala din Romania, situandu-se pe prima pozitie a celor mai importante topuri din Romania. Nominalizate la Romanian Music Awards (categoria Best New Act) si Romanian Top Hits la numai 6 luni de la lansare, fetele sunt foarte entuziasmate de ce li se intampla si incearca sa faca fata atat numeroaselor concerte pe care le sustin in intreaga tara, cat si examenelor de sfarsit de an.
“E foarte greu sa le faci pe amandoua foarte bine”, ne declara ele, “dar rezultatele sunt in schimb pe masura asteptarilor”. DJ Layla fiind studenta la Facultatea de Drept din Moldova, iar Alissa la ASE in Bucucresti, fetele isi petrec fiecare sfarsit de saptamana impreuna pentru a sustine concerte in noi si noi orase. In afara examenelor, DJ Layla, la insistenta producatorului ei muzical, Radu Sirbu, invata limba romana, pentru a putea comunica mai bine si usor cu publicul si miile de fani pe care si i-a facut intr-un timp foarte scurt.

Radu Sirbu este foarte multumit de felul in care progreseaza fetele si ne-a marturisit ca uneori petrece ore in sir cu acestea in fata oglinzii din sala de dans pentru a le impartasi din experiente sa de pe scena si a le invata sa comunice cu publicul din fata lor. Artistul sustine ca “fiecare gest al lor si fiecare aparitie este controlata de mine pentru ca vreau sa fac din aceste fete artiste in toata puterea cuvantului. E adevarat ca uneori am tendinta de a le proteja prea mult!”.

In numai 6 luni de la lansare pe langa faptul ca au detronat din topuri nume mari din industria muzicala din Romania, fetele au reusit sa ajunga Number One si la download-uri in cele mai mari retele de telefonie mobila si pe cele mai mari accesate site-uri de download de pe internet. Sa fie doar un mare noroc sau o revenire in forta a lui Radu Sirbu in industria muzicala autohtona?!

Trebuie sa mentionam ca piesa “Single Lady” este compusa de insusi Radu Sirbu si, dupa cum ne declara artistul, este pentru prima oara in care a apelat la toate casele de discuri si toate cunostintele din afara cu care a colaborat in perioada O-Zone pentru a promova la nivel international acesta piesa. Pentru ca piesa este intr-adevar un mare hit (dupa cum ne demonstreaza toate performantele de care a fost capabila aceasta piesa intr-un timp atat de scurt), raspunsurile nu au intarziat sa apara, asa ca prima tara care va promova vara aceasta produsul “ made in Romania” va fi Polonia. Radu este destul de discret in privinta contractelor pe care le are in negociere pentru acest proiect, insa promite sa dea detalii in momentul in care totul va fi pus la punct si va fi clar care sunt urmatoarele tari in care va fi promovata piesa “Single Lady” in aceasta vara. Artistul este insa ferm convins de succesul fetelor in afara Romaniei. “Experienta pe care am acumulat-o in perioada O-Zone o voi exploata la maxim pentru acest proiect si o sa indrum fetele pe un drum destul de dificil, incercand sa le sustin in acelasi timp cat pot de mult. Eu am invatat din mers, dar ele vor invata din experienta mea! Impreuna cu casa de discuri voi depune cele mai mari eforturi sa fac cat mai cunoscut acest proiect atat la nivel national cat si international, mai ales ca mesajele pe paginile oficiale ale fetelor curg din tari din toata lumea, semn ca piesa se aude deja peste tot!”.

Acum insa fetele (alaturi de echipa lor) se afla in pregatire pentru lansarea celui de-al doilea single al fetelor care va aparea la sfarsitul verii. Pana atunci nu ne ramane decat sa asteptam cuminti si sa admiram in continuare evolutia celor doua “Single Ladies”!

One Comment

  1. Ana Sirbu la luat pe Radu Sirbu din vraji ea adestramat trupa lui Balan din vraji copilul Anastasea Delea nu este copilul lui Radu Sirbu ci este copilul fostului coleg de trupa Arsenie Teodoras Ana inainte de la lua pe R.Sirbu din vraji ea era insarcinata de la Arsenium Teodoras Ana la luat pe Sirbu din vraji ca sal poata sal distruga pe D.Balan din vraji ea avrut sa fie mai bogata decit Balan RADU Sirbu este finul de cununie alui L. Duta Sirbu anul acesta 2010 avrut sa se duca din vraji la eurovizion cu Dj; LAILA si Alis Radu a apelat la soacra lui Duta ca sai faca din vraji la toti 3 sa plece la eurovizion daeDumnezeu nu lea permis la nimernici este 3 sa plece din vrai la eurovizion pentru Republica Moldova stimati jurnalisti Sirbu apus la cale de mai multe ori sa ma asasineze pe mine pentruca eu am dovezi audio ca Sirbu si di;Laila siAlis avrut sa plece din vraji la eurovizion pentru R.Moldova si ca Sirbu este inplicat intro mafie din Rominiea daca nu ma credeti ce vam scris eu telefonatio +40723899909 pe regina magei albe Mariea Cimpina si dumneaei o sava confirme tot adevarul care vilam scris eu stimati jurnalisti luati in serios tot ce vam scris eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *