Business

Radu Popa, PDG al Bursei Romane de Marfuri

La Bursa Romana de Marfuri (BRM), Adunarea Generala a Actionarilor desfasurata in data de 10.01.2008 a avut pe ordinea de zi alegerea Presedintelui Director General BRM si a membrilor Consiliului de Administratie BRM.
Adunarea Generala a Actionarilor a decis alegerea domnului Radu Popa in calitate de Presedinte Director General BRM.Noua structura a Consiliului de Administratie al BRM este: Radu Popa –Presedinte, Gabriel Purice – Vicepresedinte, Otilia Manta, Gabriel Subtirelu, Ion Gheorghe, Florin Isachievici, Mihai Daraban, Dan Lilion Gogoncea, Alexandru Marian Parvescu.

La cei 33 de ani, Radu Popa are o carte de vizita impresionanta, in ceea ce priveste pregatirea profesionala. Este de profesie inginer, absolvent al Politehnicii-UPB, Colegiului National de Aparare, Scolii Europeane si Universitatii de Vara pentru Democratie – Strasbourg, INA – inalti functionari publici, Academia Diplomatica, fiind in prezent, doctorand al Universitatii Nationale de Aparare. Autor si coautor a doua carti de referinta, Radu Popa lucreaza la BRM de noua ani. In ultimii ani, in calitate de Director Retea Teritoriala in cadrul BRM, a fost implicat in mod deosebit in cresterea si dezvoltarea retelei de terminale operationale ale BRM, care s-a extins de la 2 terminale existente la inceputul anului 2000, la 33 de terminale in prezent. Anterior, a fost directorul de proiect al Ringului de Produse Petroliere la BRM. Incepand din noiembrie 2007, a fost mandatat provizoriu pentru functia de Presedinte Director General al BRM.

Adresa web: http://www.brm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *