Vedete

Radu Constantinescu s-a inscris in concursul Da jos burta

Monica Anghel si Bogdan Miu l-au avut invitat in emisiunea Desteptarea pe Radu Constantinescu, colegul lor care prezinta Drum cu prioritate la Europa FM. Ascultatorii au aflat in exclusivitate chiar de la Radu ca acesta a intrat in spiritul campaniei Europa FM sustine un stil de viata sanatos si s-a inscris in concursul Da jos burta organizat de revista Mens Health.

M-am gandit ca nu este suficient sa dau sfaturi ascultatorilor despre cum sa lase deoparte sedentarismul, sa faca miscare si sa manance sanatos, ci trebuie sa ma implic direct. Am luat taurul de coarne si m-am inscris in concursul Da jos burta. M-am lasat de fumat de curand si am observat ca am inceput sa mananc mai mult si asta se vede pe cantar. Sper ca in cele 4 saptamani de antrenamente si dieta supravegheate de specialisti sa slabesc macar 5, 6 kilograme si sa intru in forma, a povestit Radu Constantinescu.
Pentru ca luni, 27 aprilie a fost ziua in care Europa FM a inceput sa transmita video, 24 de ore din 24 din studiourile sale pe www.europafm.ro, Monica le-a aratat ascultatorilor prin intermediul camerelor de filmare amplasate in studio ca Radu nu are o burta atat de mare.
Bogdan Miu a vrut sa afle de la colegul lor care este lucrul de care se va lipsi cel mai greu in campania de slabit si de ce se teme cel mai tare. Imi va fi foarte greu sa traiesc fara ciocolata cu stafidesi lucrul la care ma gndesc cu o oarecare teama este febra musculara ce se va instala dupa primele antrenamente. Am nevoie de sustinerea voastra si de cea a ascultatorilor pentru a reusi, a marturisit Radu.
Europa FM i www.europafm.ro va tine ascultatorii la curent cu toate etapele si progresele pe care le va face Radu Constantinescu in concursul de slabit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *