Vedete

Radu Beligan: Confesiuni despre viata si arta

Sub semnatura maestrului Radu Beligan, editia limitata ( 900 exemplare) a manuscrisului Note de Insomniac a fost lansat la finele anului trecut, in cadrul Festivalului Artelor Bucuresti, in prezenta unui public masiv, entuziast si plin de admiratie, ce a beneficiat de un spectacol inedit intitulat Confesiuni Despre Arta si Viata.
Destainuirile omului teatral al generatiilor noastre, Radu Beligan, au ajuns in sufletele a zeci de mii de oameni din intreaga tara, odata cu turneul national pe care l-a sustinut in tot acest timp cu sprijinul domnului Pepino Popescu, presedinte al Asociatiei pentru Viitorul European al Romaniei.

Salile de spectacol s-au dovedit a fi neincapatoare pentru auditoriu, venit sa asculte cele mai frumoase povestiri despre personalitatile lumii teatrale care i-au marcat destinul si cariera de-a lungul timpului, dar si marturisiri sau pareri privind teatrul romanesc din ziua de astazi, dupa mai bine de 70 de ani in care s-a dedicat cu desavarsire teatrului si cinematografiei romanesti.
Din dorinta de a satisface cererea publicului, spectacolul – confesiune al maestrului Radu Beligan, va fi reluat la Sala Mica a Palatului ( Sala Auditorium), pe 4 iunie incepand cu orele 19:00.
Toti cei prezenti vor avea posibilitatea sa achizitioneze editia revizuita si completata a volumului “Note de insomniac” (tiparit in 900 exemplare), insotit de autograful original al autorului. Cartea contine o anexa de 40 de pagini la care s-a adaugat volumului initial aparut in 2001, un jurnal al amintirilor si, totodata, o colectie de eseuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *