Despre copii

Radio cu vedere la mare

Pentru toti parintii si copiii care isi petrec vacanta si la Mamaia, Itsy Bitsy a amenajat o zona de joaca plina de distractie, surprize si multa energie de la Supradyn Junior.

Pana pe 31 august, toti parintii si copiii sunt asteptati la joaca si distractie cu Itsy Bitsy.

Zona de joaca este in preajma Hotelului Histria din Mamaia. Pe plaja cu vedere la mare, copiii se pot juca zi de vara pana-n seara impreuna cu prietenii de la Itsy Bitsy.
Le-am adus radioul copilariei la malul marii, cu tot cu veselie, jocuri, zambete, mii de premii si super energie de la vitaminele si mineralele Supradyn Junior.
Pe plaja ne vom juca multe jocuri interesante, iar castigatorii vor fi rasplatiti. Printre jocuri se numara minifotbal, minivoley, hulla hop, franghie, friesby, badminton si multe altele. Vor fi si zone de colorat sau desenat, dar si podium unde orice copil poate deveni o mica vedeta – tot ce ii trebuie este putin curaj. Nu conteaza cat de bine stie sa cante sau sa danseze, importanta este distractia.
Toti cei care vin la joaca cu noi, au si vederi cat cuprinde lista lor de prieteni, colegi, verisori, verisoare, bunici si vecini.
Itsy Bitsy da startul la distractie pe plaja!

Mai multe detalii pe www.itsybitsy.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *