CARTE BUNA, LifeStyle

Quality Books – acum si in Romania

Cartile adevarate au un singur nume: Quality Books. Editura se lanseaza prin intermediul a trei titluri de exceptie, bestseller-uri care s-au impus in cele mai importante topuri internationale de carte: Call-girl. Memoriile unei dame de companie de Jeannette Angell; Risc maxim de Stella Rimington; Haitasii de P.T. Deutermann.

Jeannette Angell este profesoara de antropologie; a lucrat timp de trei ani cu „jumatate de norma” ca dama de companie in cadrul uneia dintre agentiile de profil din Boston. Ziua tinea prelegeri grupelor de studenti, noaptea oferea „lectii” private clientilor cu bani, pentru a se intretine. Call-girl reprezinta istorisirea experientelor traite de autoare in acea perioada.
Dupa o indelungata experienta in cadrul serviciilor secrete britanice, fosta directoare a MI5, Stella Rimington, si-a dorit si o cariera literara de succes. Pe care si-a inceput-o cu o autobiografie care starnit in Anglia un urias scandal. Risc Maxim, publicat acum de Quality Books, este o adevarata surpriza pe care Stella Rimington pasionatilor de romane cu spioni. Autoarea are un atu in fata celorlalti scriitori de gen: ea cunoaste din interior structurile serviciilor secrete, cartile ei bazadu-se pe experienta proprie.
P.T. Deutermann este unul dintre cei mai de succes scriitori de romane politiste. Inainte de a incepe sa publice, el a activat in cadrul Fortelor Navale ale S.U.A., ocupand posturi-cheie in cadrul Pentagonului. Biografia sa este la fel de fascinanta ca volumele semnate de el. Haitasii, cel mai recent roman al sau, demonstreaza cu asupra de masura de ce este numit „maestrul suspansului”.
Quality Books aduce un nou concept editorial pe piata de carte din Romania, publicand cele mai recente succese internationale intr-o formula grafica inovatoare. Aceasta formula a fost aleasa pentru a veni in intampinarea dorintei cititorilor de a lectura texte de calitate, semnate de cei mai reprezentativi autori ai momentului si traduse impecabil.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *