Vedete

Puya s-a pregatit de Apocalipsa

Puya, pe numele su real Dragos, a discutat luni pe videochat-ul site-ului www.apropo.ro cu fanii sai despre legalizarea prostitutiei, despre consumul de marijuana si despre cel mai recent single al sau Undeva-n Balkani.

Luni, 27 aprilie 2009, Puya a avut o intalnire inedita pe acoperis, timp de o ora, in care le-a raspuns utilizatorilor la intrebari, a facut gratar impreuna cu prietenii lui si a povestit ca este pregatit de Apocalipsa: mananca, bea si face dragoste de cate ori are ocazia. 
Cantaretul le-a marturisit userilor ca cea mai indragita piesa a lui este Tupeu de borfas, iar urmatorul album Romanisme partea a-II-a va aparea in toamna. 
Vedeta a mai vorbit despre manele si despre faptul ca nu-si doreste o prietena din lumea muzicala. Relaxat, artistul a spus ca nu-si cumpara singur hainele, ca are un singur tatuaj si ca ii plac fetele de treaba.
Puya le-a declarat internautilor ca si-a inceput viata sexuala la 16 ani, iar peste 10 ani se vede familist si cu copii. Videochat-ul Apropo a fost urmarit simultan de catre aproximativ 1050 de internauti.
Cantaretul si-a lansat albumul Romanisme partea I pe 23 aprilie 2009 si este in prezent in turneul de promovare in cele mai importante orase din tara.
Aceasta a fost cea de-a doua intalnire de acest fel cu vedete, pentru ca pe 07 mai utilizatorii pot discuta fata in fata cu Guess Who. 
Userii sunt, de asemenea, cei care aleg viitoarele vedete care vor fi invitate la noi sesiuni de videochat cu premii surpriza.

Despre Apropo.ro
Portal cu traditie pe internetul romanesc, www.apropo.ro pune la dispozitia internautilor o selectie completa de stiri, entertainment si concursuri interactive. In urma relansarii, apropo.ro ofera utilizatorilor primul serviciu romanesc de email cu spatiu de stocare de 2 GB, Album (serviciu de video-sharing) si Felicitari interactive. Utilizatorii se pot alatura celei mai mari comunitati de chat din Romania Takla.

Despre MediaPro Interactiv

MediaPro Interactiv este dizivia de Internet a grupului MediaPro care actioneaza pe piata de publicitate online atat ca broker de publicitate online, cat si ca publisher dezvoltand extensiile online ale brand-urilor Publimedia. Pe langa www.apropo.ro, dintre proiectele lansate sau relansate de MediaPro Interactiv fac parte siwww.go4it.ro, www.promotor.ro, www.descopera.ro , www.showbiz.ro, www.profesiionline.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *