RETETE CULINARE

Pui umplut cu branza de capra si sos de spanac

Ingrediente pentru 4 portii: 4 bucati piept de pui  (aprox 500 g), 100 g branza de capra proaspata, 300 g spanac proaspat, curatat, 1 ou, sare si piper, 30 ml ulei de masline, 2 cani ciuperci albe, tocate, 2 linguri faina, 125 ml vin alb, 175 ml supa de pui, 2 linguri smantana, scobitori.

Retete cu pui

Preparare:Se incalzeste cuptorul la 200 grade.Intr-un blender se amesteca branza, spanacul, albusul de ou, sare si piper dupa gust.Se fac rulouri din piept de pui care se umplu cu compozitia de branza. Se fixeaza cu scobitori si se rumenesc in ulei incins, pe ambele fete, cate 1-2 min, apoi se dau la cuptor pentru 10-15 min. Se pastreaza la cald pana la servire.Intr-o tigaie se soteaza ciupercile in putin ulei de masline. Se presara faina si se amesteca bine, apoi se adauga vinul, supa, si se fierbe timp de 5 min. Se adauga smantana si se mai tine la foc pana se ingroasa putin.Se serveste puiul cu sos si mamaliga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *