RETETE CULINARE

Pui picant

Ingrediente pentru 8 portii: un pui, o jumatate de ceasca de curcuma, o jumatate de ceasca de chimen, sucul de la o lamaie, 2 cartofi dulci, jumatate de boabe de naut din conserva de 325 ml, 2 linguri migdale decojite si tocate, 6 cani de supa de pui, jumatate de ceasca purda de curry,sare, ulei vegetal.
Preparare:
Se taie puiul in 8 bucati.
Condimentele se amesteca cu sucul de lamaie si cu ulei si se toarna intr-un vas peste bucatile de pui. Se lasa la frigider min 12 ore.
Se aseaza intr-un vas la cuptor puiul alaturi de naut si cartofii dulci. Se sareaza, se toarna supa si se coace la foc mediu.
Migdalele se adauga cu 10-15 min inainte de a stinge focul.
Serviti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *