RETETE CULINARE

Pui pane

Ingrediente: un kg de pui, cu pulpa si piept, 4 oua, 3 linguri pesmet, 150 de grame de faina, 250 ml ulei, 100 g salata verde, plus alte legume, dupa preferinta, sare, piper.
Preparare:
Carnea taiata in pulpe si piept se spala, se scurge bine si se separa carnea de pe os. Se presara cu sare si piper. Bucatile de carne se bat usor cu ciocanul de snitele. Ouale se amesteca bine ca pentru omleta. Bucatile de carne se trec prin faina, ou si pesmet. Se pun apoi la prajit in uleiul incins, se lasa apoi sa se rumeneasca la foc potrivit.

Cand sunt prajite, se scot din tigaie si se aseaza pe farfurii, ornandu-se cu salata verde sau alte legume, dupa gust.

Pofta buna!

Sursa: www.stilfeminin.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *