Stiri

Promenada răsplătește poveștile de dragoste cu un inel cu diamant

Un diamant pentr-o poveste! Promenada răsplătește poveștile de dragoste cu un inel cu diamant.

În luna iubirii, Promenada dă startul poveștilor de dragoste. Cei mai romantici clienți ai mall-ului care își împărtășesc amintirile legate de prima întâlnire cu persoana iubită pot fi recompensați cu un inel cu diamant Roberto Bravo în valoare de peste 6000 de lei.

Astfel, cei care acceptă provocarea Promenada, se pot înscrie la concurs până pe 14 februarie a.c., iar câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți și anunțat printr-un comentariu la postare, de Ziua Îndrăgostiților, la ora 14:00.

Totodată, Promenada anunță Valentine’s Day and Spring Fair. Peste 30 de producătorii locali îi așteaptă pe clienții Promenada cu o ofertă diversă de dulciuri, bijuterii, cosmetice organice, mărțișoare, aranjamente florale, jucării și accesorii, potrivite pentru a fi dăruite persoanelor dragi de Sfântul Valentin, Dragobete, 1 sau 8 martie.

Clienții vor putea alege dintre câteva sute de modele de mărțișoare lucrate manual, din ceramică, sticlă sau lemn, din argint, cu pietre semiprețioase sau placate cu aur, accesorii pictate, articole pentru decorarea locuinței, sau bijuterii unicat și mărțișoare dulci. Târgul se derulează în perioada 9 februarie – 8 martie la nivelul -1 al mall-ului, în intervalul 10:00 – 22.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *