Concerte

Proiectii de film cu Future Shorts si alte noutati in programul B’ESTFEST Summer Camp!

Pregatirile din B’ESTFEST Park au intrat in linie dreapta, echipa de organizare punand la punct zilele acestea ultimele detalii pentru a asigura spectatorilor o experienta de neuitat! Pe langa scenele si activitatile deja anuntate, programul festivalului va include si proiectii de scurtmetraje sustinute de Future Shorts, o terasa Art Technology Mobile Lounge si un nou proiect in Green Village, pregatit de Asociatia Ivan Patzaichin: Rowmania. Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp 2011 se va desfasura in perioada 1-3 iulie, la iarba verde, pe malul lacului Pasarea din comuna Tunari (in nordul Bucurestiului, la doar 10 minute de Piata Presei Libere).

Dupa ce se vor termina concertele de pe scenele Ciuc Premium si Coca-Cola, distractia va continua in Jägermeister Dance Arena, dar si la terasele din B’ESTFEST Park. Cei care vor sa mai ia o pauza de concerte si party-uri, pot alege insa o activitate mai linistita, delectandu-se cu o serie de scurtmetraje prezentate de Future Shorts. Proiectul Future Shorts se plaseaza la intersectia dintre muzica, film, teatru, design si performance si este unul dintre cele mai cunoscute festivaluri internationale de scurtmetraje ce se desfasoara simultan in 50 de orase din 15 tari. Misiunea Future Shorts e de a crea o dezbatere multi-nationala despre scurtmetraje provocatoare prin crearea de evenimente alternative care redefinesc intreaga experienta cinematografica, prin urmare, alegerea de a include o selectie de scurt metraje Future Shorts in cadrul B’ESTFEST Summer Camp a fost cum nu se poate mai potrivita.

Pe langa terasele deja existente – Elephant Vs. Goblin si Expirat, B’ESTFEST Park se va innoi cu o terasa pe roti, sustinuta de Garage Hall, un adevarat Art Technology Mobile Lounge. Mai precis, este vorba despre un autocar transformat intr-un bar, utilat cu doua simulatoare auto Visionracer, unicat in Romania, echipate cu LED 3D, precum si sisteme de sonorizare BOSE L1 Model II.

In cadrul Green Village din B’ESTFEST Park – proiect sustinut de Zoli Toth (Sistem) si Asociatia Star Education, alaturi de ONG-urile eco deja anuntate va fi prezenta si Asociatia Ivan Patzaichin prin intermediul proiectului Rowmania. Rowmania este brandul Asociatiei Ivan Patzaichin – Mila 23, sub care se realizeaza produse de turism, proiecte de antreprenoriat social, campanii de popularizare a vaslitului si programe de dezvoltare durabila in zonele naturale protejate. Miscarea s-a lansat in aprilie 2011, cand Ivan Patzaichin a prezentat publicului un model de barca al carui design este unic: canotca – o noua bicicleta a apelor, ce va putea fi admirata si la B’ESTFEST Summer Camp, alaturi de alte creatii ingenioase realizate in cadrul acestui proiect.

Biletele pentru aceasta editie sunt in prezent disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul pentru acces in camping, urmand ca in zilele de eveniment, acestea sa fie disponibile doar la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 lei pentru biletul de o zi, 285 lei pentru abonament si 15 lei pentru voucherul de camping. Copiii sub 12 ani au gratuitate daca vin insotiti de un adult, in timp ce grupurile care achizitioneaza incepand de luni (27.06) pana vineri (1.07.2011) 4 abonamente la B’ESTFEST Summer Camp o pot face la pretul de 680 lei (in loc de 1060 cat ar fi fost pretul intreg), aceasta promotie fiind valabila doar pentru biletele achizitionate de la magazinul biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea principala – aripa Calarasi ) si Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti. De asemenea, cei care vin pe 1 iulie la B’ESTFEST Summer Camp din afara Bucurestiului si prezinta la casa de bilete de la intrarea in B’ESTFEST PARK biletul de tren sau microbuz catre Bucurest, isi pot achizitiona un abonament cu 190 de lei, in pret fiind inclus si voucherul de acces in zona camping!

B’ESTFEST Summer Camp 2011 va avea loc weekend-ul acesta, 1-3 iulie, in nordul Bucurestiului, zona Pipera-Tunari, la doar 10 minute de Piata Presei Libere. Line-up-ul festivalului va include nume ca Skunk Anansie, Mika, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum, House of Pain, Flogging Molly si Hadouken!, dar si nume autohtone, printre care Suie Paparude, OCS, Robin and the Backstabbers, Magnolia, Coma si Sarmalele Reci. Cu doar cateva zile inainte de startul festivalului, B’ESTFEST Summer Camp a surprins adaugand o noua scena, numita Future Heroes, dedicata exclusiv tinerilor artisti romani! Butterflies in my Stomach, Toulouse Lautrec, Electric Fence, Mes Quins, TiPtiL Sensor si Blue Nipple Boy sunt doar cateva dintre numele ce au completat line-up-ul festivalului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *