Evenimente, FILME

PROIECTIE – Film documentar- intrarea libera

Pamantenii (Earthlings), in lectura lui Joaquin Phoenix

Pentru a intelege simpla filosofie din spatele stilului de viata vegetarian, este suficient sa ne informam. In acest sens Societatea Vegetarienilor din Romania organizeaza vineri, 6 august orele 20.30, la Ceainaria Serendipity (Str. Dumbrava Rosie nr. 12, Piata Romana), proiectia unui documentar senzational, premiat pentru impactul sau: ‘Pamantenii” – realizat de de Shaun Monson prin Nation Earth.

Dur dar realist, documentarul prezinta filmari cu camera ascunsa care surprind felul in care sunt exploatate animalele pentru hrana, moda, distractie sau experimente stiintifice.

Vino alaturi de noi, la un ceai. Vei afla, astfel, informatii cu adevarat importante. Unele, din pacate, sunt socante. Apoi, tu esti cel care trage propriile concluzii. Pentru mai multe informatii, viziteaza www.svr.ro sau website-ul filmului:www.earthlings.com.

Sa indraznim sa privim aceasta realitate: “nimic nu va fi mai benefic pentru sanatatea oamenilor si nu ne va mari sansele de supravietuire pe Terra ca evolutia la o dieta vegetariana.” – Albert Einstein

INTRAREA LIBERA. Invita-ti si prietenii, daca sunt interesati de acest stil de viata. Locurile fiind limitate, trebuie doar sa iti confirmi participarea: rezervari [@] svr.ro.

Proiectia este organizata cu sprijinul Ceainariei Serendipity.

info@svr.ro, 0722.791.197
alina.tuica@svr.ro
http://www.svr.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *