LifeStyle

Proiect de publicare adresat studentilor si profesorilor de matematica

Editura Infarom a lansat un proiect de publicare de culegeri de matematica intr-o formula noua, prin contributie colectiva, adresat studentilor si absolventilor facultatilor de matematica.

Editura INFAROM initiaza publicarea unei serii de culegeri de probleme de matematica pentru nivel mediu si avansat, intr-o formula noua: fiecare culegere este specializata intr-un anumit sub-domeniu matematic si structurata pe patru sectiuni principale: enunturi, ponturi de rezolvare, algoritmi de rezolvare si solutii complete.

Proiectul editorial se adreseaza studentilor si absolventilor facultatilor de matematica, care vor deveni autori/coautori de culegeri prin colectarea si editarea problemelor, conform instructiunilor editurii. Scopul co-optarii lor este unul profesional, prin asigurarea unui portofoliu de autor in domeniul de studiu, precum si financiar, autorii avand posibilitatea de a distribui in plan local sau virtual propriile carti pe cont propriu.

Culegerile vor fi publicate inclusiv in limba engleza si distribuite international. Editura isi propune publicarea unei astfel de culegeri lunar. Mai multe detalii pe site-ul editurii.

INFAROM este o editura specializata in servicii de publicare print on demand in strainatate.

George Fota, (Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
http://www.infarom.ro

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *