Despre copii

Programul Serile copiilor la TNO 9-10 aprilie 2011

Programul „Serile copiilor” revine in aceasta saptamana cu doua noi ateliere pentru copii, orientate spre dezvoltarea aptitudinilor practice (lucru manual) si artistice (muzica traditionala) ale copiilor.

„Serile copiilor” este un proiect initiat de Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” in stagiunea 2009-2010, cu scopul de a le oferi parintilor spectatori posibilitatea de a veni la teatru insotiti de copii, care, pe timpul spectacolului, pot participa la o serie de activitati creative. Atelierele se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 8 ani.

Pentru acest sfarsit de saptamana, 9-10 aprilie 2011, sunt programate urmatoarele ateliere:

9 aprilie, ora 19.00 –  in timpul spectacolului „Romeo si Julieta”, regia KERO®

ATELIER DE MUZICA SI JOC TRADITIONAL ROMANESC PE INTELESUL COPIILOR

Coord. Beatrice si Florin Iordan

Atelierul urmareste familiarizarea copiilor cu muzica si instrumentele traditionale romanesti, dar si cu dansul si cantecele traditionale si include o scurta prezentare a instrumentelor traditionale si apoi realizarea unui povesti muzicale cu ajutorul acestora.

10 aprilie, ora 19.00 —  in timpul spectacolului „Romeo si Julieta”, regia KERO®

ATELIER DE LUCRU MANUAL

Coord. Claudia Maru Hanghiuc

Atelierul urmareste sa dezvolte creativitatea si indemanarea copiilor, prin confectionarea de carti postale, cosulete festive de primavara si prin desene pe cartoane cu personaje din povesti sau diverse obiecte.

Accesul in incinta Studioului se face cu 30 de minute inaintea inceperii spectacolului, in baza biletelor de intrare la spectacol (parintii) si la atelier.

Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”, tel. 021 313 63 48. Pretul unui billet pentru copii este de 15  RON.
Inscrierile se pot face si la adresa de e-mail: cristina.nichimis@opereta.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *