FILME

Profiler:Psihologia crimei, serial la Prima TV

Serialul de mare succes Profiler – Psihologia crimei este re-difuzat integral de catre postul Romantica din 15 ianuarie si promite sa va tina din nou cu sufletul la gura. De luni pana vineri, de la ora 21.00, serialul prilejuieste intalnirea cu Ally Walker in rolul fermecatoarei psiholoage Sam Waters, Robert Davi – mentorul ei, Bailey Malone – Julian McMahon, detectivul John Grant, care vor incerca sa rezolve cazurile controversate cu care se confrunta, alaturi de organizatia VCTF (Violent Crime Task Force) din cadrul FBI. Ei vor vana criminali periculosi ca Jack of all Trades, interpretat de Dennis Christopher. Serialul a fost nominalizat de doua ori la premiile Emmy. In cel de-al patrulea sezon al serialului Ally Waters a fost inlocuita cu actrita Jamie Luner .

Ally Walker este o actrita cu un destin surprinzator: pasionata fiind de chimie si biologie, a lucrat timp de un an intr-un laborator de cercetari genetice, inainte de a se consacra actoriei. Am putut-o urmari in Soldatul Universal I (1992), alaturi de Jean Claude Van Damme si Dolph Lundgren dar si intr-o comedie romantica, In timp ce tu dormeai (1995), alaturi de Sandra Bullock, film nominalizat la Globurile de aur. In prezent, Ally, care declara intr-un interviu recent ca nu prea mai este la curent cu premierele cinemtografice intrucat cei trei copii ii ocupa mare parte din timp, e implicata totusi intr-un alt proiect cinematografic, Wonderful World, film in care joaca alaturi de Matthew Broderick.

Julian McMahon, seducatorul doctor Christian Troy din Pe muchie de cutit si Robert Davi sunt alti doi mari actori din distributia serialului. Julian a fost nominalizat ca unul din cei mai sexi barbati din lume in 2004 iar Robert Davi este singurul actor care poate fi regasit in cele mai mari 3 productii MGM: seriile Star Trek, Pantera Roz si James Bond.

Romantica TV ofera in 2009 o grila de programe axata pe filme de dragoste, seriale indragite si reality show-uri de exceptie. Telespectatorii Romantica vor gasi in programe tot atatea prilejuri de relaxare, in compania unor mari actori ca Sharon Stone, Sophia Loren, Virna Lisi, Courtney Cox, Shannen Doherty, Leslie Nielsen, Anthony Hopkins, Patrick Duffy, Christopher Plummer dar si fotomodelul Heidi Klum si multi, multi altii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *