Evenimente

Producatorii Nora pentru Mama lanseaza pe piata de televiziune un nou format

My ex is my witness se pregatește sa revolutioneze piata mondiala de televiziune, si sa devina evenimentul anului, atat in Romania, cat și pe plan international.

Nora pentru mama, reality- showul care a inregistrat audiențe maxime pe intreaga durata a difuzarii sale si care va continua cu cel de-al saselea sezon din septembrie, va fi concurat, pe micile ecrane din Romania, de un nou format: My ex is my witness.
Se preconizeaza ca programul lansat in premiera mondiala in Romania, ( s-a vandut deja in 7 tari si urmaza sa fie exportat in alte 40 de tari din intreaga lume), va fi un reality-show deosebit, care va inregistra un succes inegalabil in randul publicului.
Formatul are un conținut absolut distinct fața de toate celelalte reality-show-uri și se cladește in jurul unei singure intrebari care va oferi o noua abordare a relatiilor de parteneriat. Poți fi martor de cununie al fostei/ fostului soț?
Pentru a rspunde la aceast intrebare dificila vor intra in competiție 7 foste cupluri care vor concura pentru a caștiga un nou partener de viața, dar și pentru a accede la Marele Premiu care va fi foarte consistent.
Cei care nu vor reuși sa intre in posesia Marelui Premiu, vor beneficia, urmare a participarii la aceasta competiție a vieții, de un castig deloc negjijabil.
Cele 14 persoane vor locui o perioada intr-o casa supravegheata de camerele de luat vederi 7 zile/saptamana timp de 24 ore/zi și fiecare va incerca sa-și gseasca un partener, exceptndu-l pe fostul soț.
Odata cu participarea la acest show, candidatii și vor asuma riscul ca fostul partener, care ar putea deveni gelos sau ar putea pastra resentimente, sa dezvaluie multe secrete comune și detalii picante privind comportamentul celuilalt, din perioada casniciei. Este posibil ca ambii foști parteneri sa devina geloși, sau sa pastreze resentimente unul fata de celalalt, incercand sa se razbune si sa-și faca traiul in comun imposibil.
Eliminarile concurenților se vor face, urmare a voturilor trimise de telespectatori prin intermediul SMS urilor iar evaluarea acestora va fi realizata de un juriu in a carui componența vor exista și membrii apropiați ai familiilor. De asemenea, aceștia ar putea fi confruntați, in orice clipa, cu trecutul lor. Cuplul care va rezista pana la sfarșitul competiției și va decide sa se casatoreasca, va avea ca martor de cununie pe fostul soț/fosta soție.
Formatul a suscitat interesul major al posturilor de televiziune din intreaga lume, tocmai pentru ca se bazeaza nu pe minciuna și falsitate, ci, dimpotriva, intrigile vor scoate la iveala realitatea, asa cum este ea, necosmetizata de dragul unei imagini intacte.
Premiera show-ului va fi in Romania, iar pregatirile au demarat deja. Producatorul este compania Sinevizyon Tv Production, aceeasi care a adus in casele romnilor renumitul reality-show matrimonial Nora pentru mama care va continua cu un nou sezon in aceasta toamna. Difuzarea acestui inedit program va demara in cursul anului curent in cel puțin 6 țari, printre care: Rusia, Brazilia, India, Franța.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *