Evenimente, Vedete

Proconsul, recital la nunta lui Florin de la Mandinga

Duminica, 4 noiembrie, Florin Siia, basistul trupei Mandinga, s-a casatorit cu frumoasa Ioana la Biserica Popa Soare din Capitala. La cununie s-au prezentat familiile celor doi miri si colegii lui Florin din trupa Mandinga.

Atmosfera solemna a fost “punctata” cum se cuvine de cativa membrii ai Corului Radio, care au oferit o adevarata lectie de cantece bisericesti. 
 
Dupa incheierea cununiei religioase, invitatii s-au deplasat la Palatul Bragadiru, locul ales pentru petrecere.

In sala de la etaj, am dat de o scena “aranjata” cu tot ce trebuie pentru concerte. Si, avand in vedere ca a fost nunta unui artist, din repertoriul muzical nu puteau lipsi prestatiile live, ele fiind asigurate de Popa’s Band, Proconsul, Ioan Gyuri Pascu si Mandinga.

Programul a fost completat de un stand-up comedy cu Bobo, un moment realizat de magicianul Johannes si de o demonstratie de dans oferita de SalsaPhoria, trupa Simonei, dansatoarea din Mandinga.

Un alt moment inedit al serii a fost prezenta pe scena a lui Nasu de la Sistem, care a renuntat la tobe si a cantat o piesa din repertoriul Elvis Presley.

Printre invitati s-au numarat mai multe vedete, precum: Horia Brenciu, Ioan Isaiu, Cristina Cioran, trupa Sistem, Miki (ex K-pital), Berti Barbera, Proconsul, Ioan Gyuri Pascu sau Alex.

Desi erau trecuti pe lista, Oana Zavoranu, Marius Moga si Iulia Vantur nu au aparut, cel putin pana la ora 01.30.

Petrecerea s-a incheiat spre dimineata. Ioanei si lui Florin le dorim casa de piatra, fericire si un copil sanatos…

Andrei Vulpescu www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *