LifeStyle

Pro Tv transmite in direct finala UEFA Champions League

Manchester – Chelsea, finala 100% englezeasca a UEFA Champions League va fi transmisa in direct la Pro Tv, miercuri, de la ora 21:45. Finala de la Moscova, transmisa de Pro Tv in sistem High Definition, va fi comentata de Costi Mocanu si Felix Draghici.

Manchester United s-a calificat in finala UEFA Champions League, dupa 1-0 cu Barcelona, in returul de pe Old Trafford.  Fosta campioana a Europei, Barcelona, a plecat acasa fara nimic, dupa ce a ratat pe rand campionatul si Cupa Spaniei. Cristiano Ronaldo si Rio Ferdinand vin cu moralul ridicat – tocmai au castigat campionatul in Anglia. Dupa ce a demonstrat ca este cel mai bun fundas central din Champions League in acest sezon, sefii de la Manchester i-au prelungit lui Rio Ferdinand contractul pentru inca 5 sezoane.

Chelsea s-a calificat pentru prima data in istorie in finala UEFA Champions League, dupa un retur nebun cu Liverpool. Dupa remiza din tur, Chelsea a avut nevoie de prelungiri pentru a opri Liverpool din drumul spre a treia finala de Liga in ultimii patru ani. Drogba, de doua ori, si Lampard, din penalty, au marcat pentru noua finalista, in timp ce pentru Liverpool au inscris Torres si Babel.  Finala este si o sansa de razbunare pentru Chelsea, dupa ce Manchester United le-a suflat titlu in Anglia. Nominalizat in echipa tuturor timpurilor la Chelsea, Dan Petrescu a primit invitatie de a-si sustine fosta echipa din tribune la Moscova. Actualul antrenor de la Urziceni si-a aratat deja dragostea pentru Chelsea, botezandu-si una din fete cu numele echipei londoneze – Chelsea.

Marea finala de la Moscova, Manchester – Chelsea, este in direct la Pro Tv, miercuri, de la 21:45. Pentru a putea vizualiza finala in format HD, consumatorii au nevoie de un receptor specializat (Set Top Box) si de un televizor LCD sau cu plasma compatibil HD (HD ready). Semnalul poate fi receptionat folosind aceleasi antene ca in televiziunea clasica, nefiind nevoie de achizitionarea unor antene speciale ca in cazul serviciilor de televiziune prin satelit.

Sursa: ProTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *