LifeStyle

Primul blog al unui centru de invatare a limbii engleze

Centrul de pregatire “Shakespeare School” a infiintat, in aceasta saptamana, un blog pentru cei interesati sa invete limba engleza, primul de acest gen, la adresa: http://shakespeare-school.blogspot.com.

Blogul a fost infiintat din dorinta de a tine la curent cursantii si parintii cu ultimele noutati, de a interactiona cu ei in timp real, de a prezenta recomandari si sfaturi pentru invatarea limbii engleze si de a ne cunoaste mai bine, a declarat, pentru AGERPRES, directoarea centrului de pregatire, Adriana Alionte. 

Centrul de pregatire “Shakespeare School”, infiintat din 2002 in Bucuresti, este o unitate mult cautata de parintii ai caror copii vor sa invete limba engleza. Are o capacitate de 500 de elevi, dar cererea este foarte mare. Locurile sunt rezervate cu mult timp inaintea inceperii anului scolar. Cererea este justificata, spun profesorii si parintii, prin prisma rezultatelor obtinute.
Elevii care invata engleza la “Shakespeare School” sustin examene recunoscute la nivel international: examenele Cambridge si testarile Trinity College London, la care marea majoritatea obtin calificative foarte bune.

Profesoara a mai spus ca scoala face evaluari periodice la sfarsitul fiecarui an, cand se sustine un examen de evaluare finala in urma caruia elevii primesc un certificat de participare la curs.
Ei pot sustine optional si examene internationale (Cambridge, Trinity).

Certificatele Cambridge sunt ierarhizate pe nivele de cunostinte, varsta minima pentru a sustine nivelul avansat (Cambrige Advanced English Exam) fiind de 15 ani. Acesta e foarte valoros, pentru ca are recunostere internationala si valabilitate permanenta. 

“Shakespeare School” este membru al Asociatiei Serviciilor Lingvistice de Calitate – QUEST, in care exista mai multe centre de limbi straine din toata tara. Este o asociatie afiliata la Asociatia Europeana EQUALS pentru servicii lingvistice de calitate.

In acest an, “Shakespeare School” va organiza cursuri de vara de cate doua saptamani pentru elevi si studenti la Londra, Paris si New York. AGERPRES/(Mihaela Tudorache)

Str. Eufrosin Poteca, nr 42A, sector 2
www.shakespeare-school.ro
http://shakespeare-school.blogspot.com
office@shakespeare-school.ro 
http://www.shakespeare-school.ro/programevara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *