Vedete

Primul bebelus Mandinga

Luni, 25 februarie, foarte de dimineata, pe la ora 5, s-a nascut primul bebelus al trupei Mandinga, fiul Ioanei si al lui Florin Siia. Filip Constantin este un baietel frumos, sanatos si cuminte J. Inca de la primele vocalize, intreaga trupa MANDINGA l-a declarat in mod oficial muzician. Are voce si are ureche muzicala – spune cu convingere nasul – Sergiu Stoiadin, managerul Mandinga.

Primul copil al formatiei MANDINGA va fi un rasfatat: va avea peste 12 unchi si matusi, care deja i-au cumparat o tona de jucarii si hainute. Trupa este atat de unita incat in noaptea in care s-a nascut copilul toata Mandinga a stat pe coridoarele spitalului.

Ioana si Florin, proaspat casatoriti, sunt foarte fericiti, indragostiti si emotionati. Ioana spunea ca nunta de basm pe care i-a oferit-o Florin este cel mai frumos moment al vietii sale. Acum este convinsa ca nu va uita niciodata momentul in care si-a tinut pentru prima data copilul in brate, ca nimic nu se compara cu aceasta senzatie!

Florin se bucura si regreta in acelasi timp ca, in aceste zile, nu are cat timp si-ar dori pentru a sta cu familia. Mandinga e aproape non-stop la repetitii. Trupa se pregateste pentru concertul de sambata, 1 martie, cand, la Palatul Copiilor, va canta in deschiderea formatiei Bamboleo (“un fel de U2 pe segmentul latino” -explica ei).

www.StarManagement.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *