Stiri

Primavara vine la Casa Vernescu

Daca vrei sa sarbatoresti de 1 sau 8 martie impreuna cu prietenii tai, poti alege oferta speciala de la restaurantul Casa Vernescu. Meniul, special pregatit pentru acest inceput de martie, este un adevarat rasfat. La gustari vei incepe cu o salata de piept de rata si ficat de gasca, conversatia spumoasa va continua la felul principal, File steak cu ciuperci umplute si sos Merlot iar desertul, Dantela Antica servita cu sos sofran, este o adevarata desfatare.
Oferta de primavara la Casa VernescuCa de obicei ambianta Casei Vernescu este o garantie pentru o seara plina de senzatii deosebite. Ai ocazia sa admiri picturile semnate Mara Diaconu, dintre care “Coridele” sunt absolut fascinante, sa remarci formele armonioase ale sculpturilor Elenei Surdu Stanescu si sa asculti in acelasi timp dialogul muzical de pian si saxofon. In plus, de Ziua Femeii, vei avea surpriza sa descoperi in lobby-ul Casei Vernescu o spectaculoasa Fantana de Ciocolata unde poti combina gustul ciocolatei albe cu cel al fructelor exotice, al fursecurilor si al bauturilor fine.
Petrece de Martisor si sarbatoreste Ziua Femeii la Casa Vernescu si poti fi sigur ca primavara incepe asa cum iti doresti! Se paote si mai mult? Da!
Pentru ca sa-ti intalnesti mai multi prieteni cu aceasta ocazie nu uita de oferta speciala “6 la pret pentru 5” valabila in pertioada 1 – 8 martie !

Inca si mai multe aflati pe site-ul lor: www.casavernescu.ro