LifeStyle

Prima Tv: Fotografii indraznete pentru o cauza nobila

Din septembrie, Prima TV aduce in premiera publicului din Romania un format de succes international! In reality show-ul “Calendarul anului”, prezentat de Virgil Iantu, reprezentanti ai diverselor bresle vor crea cel mai indraznet calendar al anului, cu scop caritabil! In etapa finala, cel mai votat calendar va fi editat si pus in vanzare. Castigul rezultat va fi donat cauzei pentru care reprezentantii breslei si-au invins inhibitiile si s-au expus in ipostaze neconventionale.

Cat de dificila este aceasta experienta inedita pentru niste oameni obisnuiti, veti vedea in “Calendarul anului”! Gospodine sau femei de cariera, pompieri sau ingineri, doctori sau contabili, toti vor incerca sa treaca peste retineri si complexe pentru o cauza nobila, pozand in ipostaze indraznete. Fotografi si stilisti celebri, alaturi de specialisti in make-up ii vor ajuta pe concurenti sa se dezbrace de prejudecati pentru aproapele lor. Gazda emisiunii, Virgil Iantu, le va afla povestile de viata, ii va sustine in momentele dificile, le va spune o vorba buna si ii va ajuta sa treaca peste toate obstacolele pentru a obtine fotografii indraznete castigatoare.

Fiecare calendar va fi realizat doar cu pozele unei echipe. Un juriu format din profesionisti va puncta cele mai reusite fotografii, iar telespectatorii vor putea sa-si voteze echipa preferata. Echipa castigatoare va fi de fiecare desemnata de juriu si de votul telespectatorilor. Clendarul realizat cu fotografiile acesteia va fi tiparit si comercializat.

Din septembrie, urmariti si votati “Calendarul anului”, numai la Prima TV!
Extra info: Prima TV face parte din grupul european ProSiebenSat1.

www.primatv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *