MUZICA

Prima semifinală Eurovision, pe mâinile Danielei Nane şi ale lui Iulian Vrabete

Selecţia naţională a Eurovision din acest an a intrat în linie dreaptă, sâmbătă 9 februarie fiind prima strigare a celor ce vor să reprezinte România în competiţia europeană a muzicii şi să se lanseze internaţional.
Prima semifinală a concursului ce va stabili artistul român care va încânta publicul de pe bătrânul continent va fi prezentată de actriÅ£a Daniela Nane ÅŸi de componentul formaÅ£iei Holograf Iulian Vrabete. Alături de ei va fi ÅŸi Berti Barbera, care se va afla în “camera verde”, a concurenÅ£ilor, de unde va oferi toate detaliile de culise. ÃŽn cadrul competiÅ£iei de sâmbătă, ÅŸase melodii dintre cele douăsprezece participante în acestă primă semifinală vor avea ÅŸansa ca, prin votul publicului ÅŸi cel al juriului de specialitate, să participe la finala care va avea loc pe 23 februarie.
După ce concurenţii vor da toată măsura talentului lor, formaţia Holograf va destinde atmosfera cu un recital, timp în care telefoanele vor fi încinse, în favoarea artistului preferat.
Înainte de fiecare dintre cele două semifinale ale selecţiei naţionale pentru Eurovision 2008, TVR 1 a programat difuzarea videoclipurilor care urmează să intre în concurs, precum şi popularizarea artiştilor ce vor concura, în cadrul mai multor emisiuni de divertisment din cadrul grilei de program.
Finala naţională va avea loc pe 23 februarie, iar câştigătorul va participa la Eurovision Song Contest, care va avea loc în luna mai, la Belgrad.
Reprezentantul de anul acesta are o moştenire grea de dus mai departe, românii făcând, exceptând anul trecut, mereu o figură frumoasă la această competiţie europeană.

Curentul 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *