Stiri

Prima franciza din lume in domeniul servicii IT, Computer Troubleshooters va fi prezenta la Salonul International de Franciza ROFRANCIZE

Salonul International de Franciza ROFRANCIZE se va desfasura in perioada 24-26 februarie 2006 in Bucuresti, in cadrul Centrului de afaceri World Trade Center, situat in Piata Montreal nr. 10

Computer Troubleshooters este o retea internationala de francize care ofera servicii IT la sediul clientului. Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul: www.computertroubleshooters.ro.
Computer Troubleshooters este prezenta la singura manifestare de profil din tara, RoFrancize, platforma cheie unde liderii pietei se intalnesc in vederea achizitionarii si dezvoltarii afacerilor in sistem de franciza.
Computer Troubleshooters asteapta pe toti cei interesati de posibilitatea inceperii unei afaceri sau dezvoltarii celei deja existente sub brandul CT si cu know-how-ul francizei.
Pentru antreprenorii care isi doresc propria afacere, in conditii de risc redus si care pot opera aceasta activitate in franciza, costul de start-up al afacerii CT este de aproximativ 4.000 Euro. Suma include atat taxa de intrare in franciza de 3000 Euro cat si sumele necesare pentru lansarea noii afaceri in plan local. Francizatul va beneficia din partea MasterFrancizorului Computer Troubleshooters de brand-ul cu reputatie internationala CT, de un pachet integral de servicii cu valoare adaugata, de sport tehnic, suport in campaniile de marketing si de tehnici de vanzare specifice CT.

Sursa: comunicatedepresa.ro