Evenimente

Prima ediție a Spring Yoga Festival

Pe 4-5 martie va avea loc prima ediție a Spring Yoga Festival, primul festival care sărbătorește primăvara și noile începuturi printr-un program de două zile de clase și conferințe de yoga cu unii dintre cei mai buni douăzeci și trei instructori din București și din țara. Misiunea festivalului este să aducă împreună oameni frumoși cu aceeași dorință de a renaște, de a se redescoperi cu fiecare respirație și si cu fiecare mișcare armonioasă a corpului.

Programul complet al Spring Yoga Festival este publicat pe site-ul acestuia și include următorii instructori și speakeri: Ioana Hudiță, Darius Moldovan, Dora Dinu, Dana Țupa, Corina Doka, Dana Mîrza, Corina Doka, Andreea Pautov Ioniță (Suntuncopac), Dana Nedelcu, Ana Popescu, Marius Vornicescu, Michelle Dumitru, Monica Tudora, Ștefan Nicolaescu, Marius Constantinescu, Mădălin Bratu, Maria Cristina Antonescu, Ioana Mateescu, Raluca Nicolaescu, Simona Cosma, Mirela Muntianu, Jordan Danielescu (A.C.T.M.N.) și Vasile Scarpet.

Elena Stoica va acompania cu acorduri de vioară câteva clase iar la finalul festivalului, va avea loc un concert de Handpan (Space Drum), susținut de Carlos Daniel.

În cadrul festivalului va avea loc și un mic târg cu produse naturale-bio Solaris, mala Mind Beads și accessorii Mazdrunka Jewels, parfumatele produse Organic Joy, tatuaje semipermanente TattooArt By Anne, unturi și uleiuri naturale Alema Bio și cărți de la Editura Bo Yang. Evenimentul este susținut de platforma Yogaonline.ro și de Palatul Universul București.

Festivalul este dedicat femeilor, dar se adresează tuturor persoanelor interesate de yoga și dezvoltare personală, cât și copiilor, indiferent de vârstă sau de experiență în practica yoga.

Locația evenimentului este Palatul Universul, etaj 5, strada Actor Ion Brezoianu, nr. 23-25 (lângă Parcul Cișmigiu), București.

Accesul la festival se face prin achiziționare de abonamente, fiind disponibile patru tipuri: 3 clase la prețul de 147.90 lei, 5 clase la 199,00 lei, 8 clase la 244.90 lei și acces complet la festival pentru 389.00 lei. Astăzi a fost lansată prima campanie, valabilă trei zile, cu o reducere de 15% pentru toate tarifele.

Despre oranizatori – echipa MikaZen formată din:
Michelle Dumitru, instructor yoga acreditat YAI USA (RYT 200) și yoga pentru copii și familie YAI USA, psiholog, educatoare, pasionată de pictură, artă fotografică, Ayurveda și dezvoltare personală.
Adriana Lacea, explorator al emoțiilor transmise de natură, practicant de respirație conștientă și bucurie la “Art of Living Romania”, instructor yoga acreditat YAI USA (RYT 200).
Maria Monica Sicoe, specialist Marketing și entuziasmată de yoga și devoltare personală prin orice metodă creativă.
Violeta Buda, pasionată de tot ce înseamnă viață şi frumos, veşnic în căutarea unor noi oportunități de dezvoltare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *