Evenimente

Prima editie Biker's Movie Night Festival in Biker's Club Otopeni

In data de 20 septembrie, in Biker’s Club Otopeni are loc Biker’s Movie Night Festival, un festival de film de scurt metraj amator cu si despre motoare.

Incepand cu ora 19 va asteptam pentru o noapte intreaga, dedicata vizionarii filmelor de scurt metraj care au ca subiect viata pe motocicleta. Pana in acest moment 14 motociclisti si-au facut curaj si au decis sa ne povesteasca in imagini, aventurile lor de pe motocicleta. Au mai ramas doar cateva zile pentru inscriere. Va asteptam in numar cat mai mare sa dovediti ca motociclistii nu au numai spirit de aventura ci si talent artistic.
La sfarsitul evenimentului, juriul va delibera castigatorul care va pleca acasa cu trofeul festivalului dar si cu premii oferite de: Honda Motors Show, Scoala Moto Louis, Kawa Motors, Polaris, Scooter.
Partenerii evenimentului: MotoLife, Motociclismo, MotoFlash, Transilvania Film

Seria de evenimente dedicate in exclusivitate posesorilor si iubitorilor de motociclete se va incheia anul acesta in luna octombrie cu Mister Moto.

Situat pe DN1 la iesirea din Otopeni, Biker’s Club este kilometrul zero pe harta pasionatilor de motoare, care gasesc aici o atmosfera relaxata si un loc in care toti impartasesc aceleasi valori si pasiuni.
Biker’s Club intelege cel mai bine nevoile motociclistilor si le ofera acestora un cadru in care pot fi ei insisi, o parcare sigura si mancare buna, sa-i tina la drum lung.

http://www.agentiapalette.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *