Evenimente, Vedete

Pretentii de vedeta la B’ESTFEST 2009 – 60 de flori in culori variate, 6 oua de ciocolata si o sala de gimnastica!

Au mai ramas doar cateva ore pana la startul celei de-a treia editii a festivalului B’ESTFEST, iar pregatirile sunt aproape de final. Pentru a-i face pe artisti sa se simta “ca acasa”, echipa de productie a festivalului a fost atenta la fiecare detaliu, avand grija de toate solicitarile artistilor, chiar si de cele mai extravagante!

Staff-ul The Killers i-a surprins anul acesta pe organizatori cu o cerere inedita: ei isi doresc special pentru show-ul de miercuri seara nu mai putin de 60 de flori cu coada lunga, neambalate si de tipuri si culori diferite: gerbera, trandafiri, margarete, crini, lalele, garoafe si floarea soarelui! Lemmy de laMotörhead in schimb este mare amator de dulciuri si a solicitat o lista intreaga de astfel de produse, dintre care sa nu lipseasa o portie de capsuni cu zaharsi… 6 oua de ciocolata, cu surprize! Moby a solicitat un sistem audio in cabina personala, precum si amenajarea in backstage a unei mici sali de antrenament pentru el si staff-ul sau. Santana si Manowar au cerut ca zona de restaurant din backstage sa fie aprovizionata cu peste 200 de kilograme de gheata! De asemenea, anul acesta la mare cautare sunt prosoapele negre: in total, pe toata durata festivalului, se vor folosi peste 1500 de prosoape,  din care 1000 doar negre! The Ting Tings, adepti ai principiilor eco, au solicitat in mod expres organizatorilor ca la cina sa nu se foloseasca sub nicio forma pahare si farfurii de plastic, polisteren sau orice alt produs care ar putea dauna mediului inconjurator.

Oferit de Romtelecom si sustinut de Alto si Dacia, B’ESTFEST se va desfasura in aer liber, in cadrul complexului Romexpo, in perioada 1-5 iulie. Festivalul isi va deschide portile miercuri, 1 iulie, ora 18.00, cu Ziua Zero, in care vor concerta Snails, Patrice, White Lies si The Killers. In zilele de 2, 3 si 4 iulie vor urca pe scenele B’ESTFEST cateva dintre cele mai „grele” nume ale muzicii rock si electro - Motörhead, Moby, Franz Ferdinand, Orbital si Santana -  festivalul urmand a se incheia pe 5 iulie, cu ziua de AFTERSHOCK, avandu-i pe Manowar drept cap de afis.

Incepand de miercuri, 1 iulie, biletele pentru B’ESTFEST vor putea fi achizitionate atat din magazinele Diverta, cat si de la casele de bilete amenajate la intrarea in zona de festival. Biletele de o zi (1, 2, 3, sau 4 iulie) vor costa 150 de lei, cele pentru AFTERSHOCK 100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena, iar abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie, la pretul de 300 de lei (disponibile doar in zilele de 1 si 2 iulie).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *