Stiri

Prestige Inverter V de la LG

LG a prezentat seria Inverter V, cele mai noi modele de echipamente de aer condiţionat rezidenţiale de la LG, care sunt disponibile în România începând cu luna iunie 2012. Modelul de top al seriei Inverter V, Prestige Inverter V, încorporează tehnologii “Triple Premier” care îmbunătăţesc calitatea vieţii consumatorului prin eficienţă energetică de top în industrie, soluţii avansate de protejare a sănătăţii şi un nivel al zgomotului extrem de redus.

LG Prestige Inverter V
LG Prestige Inverter V

Modelul LG Prestige Inverter V îmbunătăţeşte eficienţa energetică (transferul kw electric-kW termic) într-un mod remarcabil oferind printre cele mai înalte COP-uri la nivel mondial: 5,6. Noul echipament de aer condiţionat LG Prestige, model H12MW, a atins reduceri semnificative ale consumului de energie cu până la 74% comparativ cu modelele anterioare, datorită unei coloane suplimentare proiectate la schimbătorul de căldură şi un compresor mult îmbunătăţit tehnologic. La rândul lor, consumatorii se pot bucura de un aer mai curat şi pot ajuta la conservarea mediului, în acelaşi timp făcând economie la factura de energie electrică.

Îmbunătăţirile aduse tehnologiei DC Inverter au făcut posibil ca LG Prestige Inverter V să genereze cel mai mic nivel de zgomot la nivel mondial pentru un echipament de aer condiţionat monosplit – numai 17 dB atunci când se află în funcţiune în modul sleep, făcând viaţa de acasă mai liniştită şi plăcută.

Noul Prestige Inverter V de la LG este echipat cu cea mai recentă tehnologie healthcare LG, denumită Plasmaster, care îmbunătăţeşte semnificativ standardele casnice de purificare a aerului. Folosind tehnologia Plasmaster, noul Prestige Inverter V sterilizează aerul din întreaga cameră. Plasmaster Auto Cleaning sterilizează interiorul echipamentului de aer condiţionat, prevenind astfel apariţia mucegaiurilor şi bacteriilor în interiorul aparatului. Mai mult, Plasmaster Ionizer eliberează peste două milioane de ioni polarizaţi pentru a elimina din aerul înconjurător 99,9% din substanţele dăunătoare, precum bacterii, germeni şi chiar mirosurile neplăcute. Mai mult, filtrele de aer inovatoare Honeycomb, mai exact filtrul Allergy & Virus Safe şi filtrul Odor, îmbunătăţesc purificarea aerului eliminand diverse virusuri, inclusiv H1N1 şi îndepărtează mirosurile neplăcute. Sistemul de filtrare Honeycomb este unic, în sensul construcţiei sale în formă de fagure, care este dovedită a fi cea mai eficientă formă pentru acest scop, creând spaţiu de filtrare maxim fiind, în acelaşi timp, stabil şi echilibrat ca structură.

De asemnea, LG Prestige Inverter V are un design elegant, completat de un panou frontal unic şi stilat care se închide şi deschide automat, permiţând astfel aparatului LG Prestige Inverter V să se încadreze în orice decor interior: simplu sau sofisticat.

“Noile modele Inverter V reprezintă soluţia LG pentru consumatorii care sunt în căutarea unor opţiuni mai eficiente din punct de vedere al costurilor de exploatare la echipamentele de aer condiţionat care să facă viaţa de acasă mai confortabilă şi comodă,” afirmă Liviu Caton Păltineanu, şeful diviziei de Climatizare şi Soluţii Energetice “Green” a LG Electronics România. “Inovaţiile în domeniul eficienţei energetice se traduc în pierderi scăzute de energie şi economie financiară, dovedind astfel că protejarea naturii are şi o logică economică.”

Noul model LG Prestige Inverter V este disponibil în România începând din luna iunie 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *