Concursuri

« Premiul tânărului jurnalist francofon» editia 2009

OrganizaÅ£ia InternaÅ£ională a Francofoniei (OIF) organizează în parteneriat cu Ambasada FranÅ£ei, DelegaÅ£ia Wallonie Bruxelles, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicării a Universităţii din BucureÅŸti precum ÅŸi Lepetitjournal.com al Bucurestiului ÅŸi revista ‘ Regard ‘ un concurs de jurnalism, destinat tinerilor, cu titlul ‘Premiul tânărului jurnalist francofon’.

OrganizaÅ£ia InternaÅ£ională a Francofoniei (OIF) organizează în parteneriat cu Ambasada FranÅ£ei, DelegaÅ£ia Wallonie Bruxelles, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicării a Universităţii din BucureÅŸti precum ÅŸi Lepetitjournal.com al Bucurestiului ÅŸi revista ‘ Regard ‘ un concurs de jurnalism, destinat tinerilor, cu titlul ‘Premiul tânărului jurnalist francofon’. Acest premiu are scopul de a descoperi ÅŸi de a încuraja tinerele talente din jurnalism, de a se exprima ÅŸi de a scrie în limba franceză.

« Premiul tânărului jurnalist francofon » se adresează tuturor persoanelor cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani care locuiesc în România.

Un juriu format din reprezentanţi ai organizatorilor, incluzând experţi în mass-media, precum şi o personalitate francofonă, va selecta cel mai bun articol (raport / ancheta). Câstigătorul va primi un cec de 1.500 RON şi va avea posibilitatea să facă un stagiu într-o intreprindere de presă. Premiul va fi decernat in toamna anului 2009, în Bucureşti(România).

Formularul de înscriere şi regulamentul premiului pot fi descărcate de pe site-ul: http://www.etajul6.ro/concours.

Candidaturile trebuie trimise on-line, înainte de 30 septembrie 2009.

Mai multe informaţii:
Antena regională a OIF pentru ţările din Europa Centrală şi Orientală
Tel. 021 314 97 78, (Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)

Mai multe informaţii:
Antena regională a OIF pentru ţările din Europa Centrală şi Orientală
Tel. 021 314 97 78, (Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *