Evenimente

Pregatiri pentru NetCamp 2011

Pe 23 noiembrie, Evensys organizeaza cea de-a cincea editie NetCamp, cel mai cunoscut eveniment din Romania dedicat  antreprenoriatului online si dezvoltarii proiectelor web. Netcamp 2011 va reuni atat antreprenori, cat si specialisti locali si internationali din mediul online pentru a oferi o imagine completa si a acoperi nevoile start-upurilor si proiectelor web de pe piata romaneasca, oferind in acelasi timp oportunitati de networking si colaborare. Editia din acesta an va gazdui pe langa conferinte si alte activitati, o serie de 3 evenimente specializate.

Micro-evenimentele dezvoltate sub umbrela NetCamp 2011 au fost gandite astfel incat sa ofere un mix complet de informatii de ultima ora, strategii, resurse si oportunitati actuale de dezvoltare pentru antreprenori si companii cu activitate in mediul online. Pe lista acestora se regasesc:

Start Up Now! – un workshop in cadrul caruia participantii vor invata cum se transforma o idee intr-un proiect web trecand prin toate etapele acestuia si beneficiind de indrumarea unor cunoscuti antreprenori online. Editia din 2010 s-a bucurat de sustinerea unor antreprenori cunoscuti din online-ul romanesc precum Marius Ghenea (Antreprenor), Dragos Novac (CEO, Krogos Software), Dragos Roua (Antreprenor), Vlad Stan (Antreprenor si co-fondator SeedMoney).

MobileDev – o sesiune care isi propune sa-i reuneasca atat pe actualii dezvoltatori de aplicatii mobile, cat si pe cei interesati sa abordeze teritoriul mobil si sa afle cele mai noi aplicatii si tehnologii din domeniu. Printre vorbitorii de anul trecut s-au numarat Sebastian Presecan (Project Manager, iQuest Technologies), Jure Sustersic (Business Development Manager, Forum Nokia EMEA), Dana Coldea (Team Leader, AROBS), Zsolt Langviser (Team Leader Mobile, Arob).

WeWorkWeb – o intalnire a dezvoltatorilor, designerilor si managerilor din companii de web development si interactive pentru a impartasi ultimele noutati si idei cu o parte din profesionistii comunitatii web locale. La editia trecuta au vorbit profesionti precum Herczeg (Technology Evangelist, Microsoft), Alexandru Lapusan (CEO Zitec), Adrian Amariei (CEO, Axonite), George Lemnaru (eRepublik), Cristian Strat (Co-founder, Summify), Flaviu Radulescu (General Manager Hostway Romania), Mircea Pasoi (Co-founder, Summify).

“NetCamp a devenit un eveniment de referinta in online-ul romanesc. Aflat deja la a cincea editie, reprezinta mai mult decat o conferinta, e un proiect care a sustinut lansarea business-urilor si dezvoltarea antreprenorilor, facilitand intalnirea acestora cu potentiali investitori si oferindu-le oportunitati de networking si know-how. NetCamp a fost si este un ghid realist si un sprijin de baza al antreprenoriatului local.” afirma Cristian Manafu, Managing Partner Evensys.

Cei interesati sa participe la eveniment se pot inscrie la newsletter-ul NetCamp, urmand sa primeasca cele mai noi informatii cand acestea vor fi disponibile.

Mai multe stiri si detalii despre eveniment urmeaza a fi anuntate in curand pe site-ul dedicat: www.netcamp.ro.

Extra-info:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *